Žena gorskega zdravnika: Hans je moj sanjski moški

23. 3. 2017 | Vir: Story
Deli
Žena gorskega zdravnika: Hans je moj sanjski moški (foto: gi)
gi

Za Hansom Siglom vzdihuje velika večina žensk iz Avstrije, Nemčije in Slovenije, a le ena je tista, ki je v hipu ukradla njegovo srce. Susanne Kemmler je glasbenica, ki je bila v tem usodnem ljubezenskem hipu poročena z drugim moškim, s katerim je imela tudi dva otroka, kar pa ni preprečilo velike ljubezni, ki je danes zgled številnim parom, ki se srečujejo s težavnostjo usklajevanja 'mešanih' družin. O izzivih, o katerih je Hans spregovoril že večkrat, je v tujih medijih tokrat spregovorila tudi njegova boljša polovica in priznala, da kljub oboževalkam ni ljubosumna.

Si predstavljate, da bi za vašim možem norelo nekaj milijonov žensk z vseh koncev in krajev? Morda težko, je pa te realnosti že vse od njune poroke leta 2008 deležna glasbenica Susanne, ki se z mamljivimi ponudbami oboževalk ne obremenjuje.

"Imam čudovitega moža in nanj sem ponosna. Poleg tega si popolnoma zaupava," je povedala v enem od nemških medijev in dodala, da je Hans njen sanjski moški, čemur je pritrdil tudi sam. "Moji oboževalci vedo, da sem srečno poročen. Sploh pa sem le igralec, in ne rock zvezda. Čudovito je biti poročen s Susanne in nikoli ne bi ogrožal svojega zakona z nezvestobo. Na poroki sva si dala obljubo, ki bo trajala vse življenje," je namreč povedal gorski zdravnik, ki izbranko zna razvajati. "Všeč mi je, če moški ob pravem času in na pravi način izrazi moškost in samozavest. Mi pa Hans čedalje pogosteje pokaže tudi svojo romantično plat. Vsak teden od njega na primer prejmem šopek cvetja, največ pa mi pomeni to, da se čisto vsak teden odpelje v cvetličarno in sam sestavi najbolj nore cvetlične aranžmaje. Včasih pa me mimogrede preseneti tudi z malimi ljubeznivimi darili," je pojasnila svetlolaska, kar se od začetka njune ljubezni, ki mimogrede sovpada z začetkom snemanja serije Gorski zdravnik, ni kaj prida spremenilo.

"Veliko se nam dogaja, predvsem v smislu otrok. Najstarejši zdaj že študira in vidimo se veliko manj kot prej, drugi otroci pa še vedno živijo doma," je povedala Susanne, ki s Hansom odlično usklajuje dinamiko mešane družine. "Mislim, da je skrivnost veselega razmerja ta, da imaš vedno skupne točke," pojasnjuje Susanne, medtem ko jo je Hans dopolnil, da ju prav njun skupni čas razlikuje od drugih parov. "Midva sva še vedno v pomladi najine ljubezni in še vedno popolnoma zaljubljena.

Sliši se osladno, ampak je res. Vesela sva, da sva na neki način dobila priložnost za nov začetek, res pa je, da tega ni bilo enostavno razložiti otrokom," je o njihovi družinski situaciji povedal Hans. "Ni nama bilo lahko, ker sem bila jaz poročena, ko sva se spoznala. Ko sva razmišljala o tem, kako bi rešila situacijo, sva se strinjala, da je vse mogoče samo s pogovorom. Ne nazadnje pa so bila čustva enostavno tako močna, da sva se odločila, da zaživiva v najini veliki ljubezni," je pojasnila Susanne, ki zdaj sicer na glasbenih odrih ne nastopa več. "Ni mi žal, da se s tem ne ukvarjam več, ker se je glasbena industrija preprosto preveč spremenila. Včasih sem pisala svoja besedila, producirala sem videospote, snemala sem plošče ... To mi je bilo zelo zabavno, ampak zdaj so drugi časi. Zdaj raje fotografiram - tudi Hansove kolege," je namreč povedala Susanne, ki poleg Hansa s svojo kamero rada ovekoveči njune otroke. "Susanne ima čudežno oko, kar je precej redko. Sam nimam veliko potrpljenja za fotografiranje, medtem ko se pred njenim fotoaparatom vedno počutim dobro," je povedal igralec, ki bo prihodnje leto z izbranko praznoval deseto obletnico poroke. "In praznovala jo bova v velikem slogu," sta še dodala.

Rad ima pse

Hans se rad udeleži tekem s pasjo vprego

"Veliko se nam dogaja, predvsem v smislu otrok. Najstarejši zdaj že študira in vidimo se veliko manj kot prej, drugi otroci pa še vedno živijo doma," je povedala Susanne, ki s Hansom odlično usklajuje dinamiko mešane družine.

Kaja Milanič

Nova Story že v prodaji

Story 12/2017

Story 12/2017, od 16. 03. 2017