Hans Siegl: Z Novo h gorskemu zdravniku

13. 3. 2017 | Vir: Nova
Deli
Hans Siegl: Z Novo h gorskemu zdravniku (foto: Pop TV)
Pop TV

Gorski zdravnik, no, igralec Hans Sigl, ki se je s tem likom v zadnjih devetih letih tako približal občinstvu, 16. marca v spremstvu soproge Susanne Kemmler prihaja v Slovenijo, kjer bosta v Mercator centru Šiška med 15.30 in 17.30 pozdravila vse oboževalce te serije.

A nekaj izbrancev se bo s priljubljenim Hansom družilo tudi v zaodrju in prav zna se zgoditi, da boste med njimi tudi vi.

Hans, ki se obiska Slovenije že močno veseli, je za Pop TV pred kratkim povedal, da se je naučil že nekaj slovenskih besed, s katerimi bo pozdravil zbrane oboževalce, priznal pa je tudi, da je bil nad številom oboževalcev nemške serije pri nas presenečen.

Z naše televizije so med predvajanjem serije namreč redno javljali o rekordnih statistikah gledanosti, s katerimi se je serija v zgodovino slovenske televizije tudi zabeležila kot najbolj gledana tuja serija pri nas.

Nagradna igra

Spoznajte gorskega zdravnika

Na uredništvu Nove pa smo ob tem posebnem dogodku dobili priložnost, da enega bralca s spremljevalcem peljemo na 'Meet and Greet' dogodek 16. marca, kjer bo igralca Hansa Sigla tudi osebno spoznal. Vse, kar morate storiti, je, da nam pošljete odgovor na vprašanje: Koliko let šteje Hans Sigl? na elektronski naslov nova@adriamedia.si ali na uredništvo revije Nova, Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana, s pripisom za Gorskega zdravnika. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali enega, ki se bo dogodka lahko udeležil v družbi svojega prijatelja. 

Kaja Milanič

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu