Hans Sigl je spremenil način življenja in prehrane

29. 4. 2019 | Vir: Nova
Deli
Hans je že pred novim letom 
začel bolj zdravo živeti in 
rezultati so že vidni. (foto: Profimedia)
Profimedia

Na naših TV-zaslonih lahko ponovno smremljamo Gorskega zdravnika s Hansom Siglom v glavni vlogi.

Igralec, ki je obnorel tudi slovenske gledalke, letos praznuje 50 let … Še malo in Hans Sigl bo srečal abrahama - če smo čisto natančni, bo to 7. julija. Že 11 let je srečno poročen z drugo ženo, pevko Susanne Kemmler. Stereotip, da uspešni igralci nimajo lepega zasebnega življenja, torej ne drži, saj o življenju za štirimi zidovi od nekdaj govori zelo lepo. Čeprav besede o ženi in štirih otrocih kljub vsemu ostajajo izjema.

"Sva kot jin in jang. Ona je voda, jaz sem ogenj. Sva v popolnem ravnovesju," je komentiral ljubezensko življenje Hans, ki ima iz prvega zakona z igralko Katjo Keller sicer 15-letnega sina, Nepomuka Jima Sigla, v zdajšnjem zakonu pa z ženo vzgajata še tri njene otroke, 20-letnega Jonasa, 18-letno Joano in 17-letnega Niklasa. In da bi v 50. leto vstopil v dobri formi, saj začne snemati že 13. sezono serije Gorski zdravnik, je Hans že pozimi začel zdravo živeti. Pravi, da je zadovoljen, saj je izgubil že kar nekaj kilogramov.

“Veliko spim in popijem veliko vode, poleg tega se pospešeno tudi ukvarjam s športom, predvsem pa ne uživam sladkorja, mastnih jedi in nobene bele moke. Tako grem počasi proti 50. letu. Vsakih deset let je prelomnica in prepričan sem, da zdaj prihaja odličen čas,” je zadovoljen Hans. Predvsem pa Hans pravi, da je srečen zaradi tega, ker je noro zaljubljen v svojo soprogo, in to po vseh teh letih. “Res sem srečen, da sva se našla, in vem, da je to ženska, s katero se bom postaral.”

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu