Hans Sigl si bo ogledal vse slovenske znamenitosti

3. 3. 2017 | Vir: Story
Deli
Hans Sigl si bo ogledal vse slovenske znamenitosti (foto: Getty Milanič)
Getty Milanič

Hans Sigl je legenda preteklega poletja. Vanj se je - vsaj za trenutek - 'zatrapala' velika večina slovenskih oboževalk in prav nič ne bomo 'udarili mimo', če rečemo, da je novica, da Gorski zdravnik v kratkem prihaja v Slovenijo, ena izmed lepših prejšnjega tedna.

Kot je dokazal že velikokrat, se je zvezdnik izkazal za enega izmed prijaznejših. To so nam potrdili tudi na Pop TV, kjer pravijo, da z organiziranjem njegovega obiska v Sloveniji niso imeli večjih težav.

"Hans se je na povabilo Pop TV, da bi oboževalce obiskal v Sloveniji, odzval zelo pozitivno," so nam najprej povedali in dodali, da je kljub zvezdniškemu statusu izredno preprost. "Res je prijazen in preprost. Pri hrani, bivanju in celotni organizaciji namreč ni imel nobenih zahtev. Prav tako nobene posebne zahteve ob obisku ni imela njegova žena Susanne, ki se mu bo v Sloveniji pridružila," so nam pojasnili na Pop TV, ko smo jih povprašali, ali je ob potrditvi obiska priložil seznam posebnih zahtev.

"Je pa sam izrazil željo, da bi z njim prišla tudi njegova žena, ki ga bo med obiskom spremljala ves čas, in tega smo se seveda močno razveselili," so nam še namignili na televizijski hiši, na kateri so lani s predvajanjem serije podrli vse rekorde gledanosti in se v zgodovino zapisali z najvišjimi številkami gledanosti katerekoli tuje serije pri nas. Sicer pa bo Hans svoj obisk namenil tudi ogledu največjih znamenitosti, saj bo Slovenijo tokrat obiskal prvič. Kot so nam povedali, je ob njihovih pogovorih namreč izrazil veliko zanimanja za slovensko deželo, zaradi česar so se odločili, da mu bodo pokazali znane kotičke Slovenije, z ženo pa bosta prespala v enem od ljubljanskih hotelov.

Prošnje za zdravniške preglede ne pojenjajo

Nekaterim se bo morda slišalo kot šala, pa vendar se dogaja. Po tem, ko so na Pop TV začeli predvajati serijo Gorski zdravnik, se je na njihov naslov vsula kopica pisem s prošnjami za naročilo pri gorskem zdravniku. Kot nam je povedala predstavnica za odnose z javnostmi Daša Rankel Omerovič, se temu niso izognili niti tokrat. “Odziv gledalcev je seveda zelo pozitiven. Imamo pa tudi kar nekaj takšnih pisem, v katerih nas sprašujejo, ali jih bo dr. Martin Gruber lahko tudi osebno pregledal,” je namreč povedala.

Kaja Milanič

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu

Nova Story že v prodaji

Story 09/2017

Story 09/2017, od 23. 02. 2017