Harper Seven: Najbolje oblečena med dojenčki

Harper Seven Beckham (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Nova
18. 7. 2012

Čeprav je stara komaj leto dni, je Harper Seven, hčerkica Victorie in Davida Beckhama, že prisostvovala dvema tednoma mode in ima omaro, polno dizajnerskih cunjic, kar se zdi celo njenemu modno ozaveščenemu očetu smešno. Po vsem tem niti ni čudno, da je bila pred kratkim razglašena za najbolje oblečenega dojenčka.

Najmlajši otrok Davida in Victorie se je znašel na vrhu ankete, ki jo je opravil britanski proizvajalec opreme za dojenčke My1stYears.com. Na tej spletni strani so modni strokovnjaki sestavili ožji izbor slavnih dojenčkov z najboljšim 'smislom' za modo, vrstni red pa so prepustili glasu javnosti.

Harper Seven je prvo mesto osvojila s 27 odstotki glasov, na drugem se je znašla Holly Rose, njena mamica je britanska igralka in televizijska voditeljica Amanda Holden, Blue Ivy, hčerkica Beyoncé in Jaya-Z-ja, pa je z 18 odstotki glasov zasedla tretje mesto. Četrto mesto je pripadlo Aoife Belle, hčerkici irske pevke Une Healy, edini deček med prvimi desetimi pa je Mason Dash Disick, najmlajši član resničnostne dinastije Kardashian

Priporočamo