Harry in Meghan Markle namesto na medeni mesec odhajata na dvodnevi oddih

23. 5. 2018
Deli
Harry in Meghan Markle namesto na medeni mesec odhajata na dvodnevi oddih (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle bosta morala še nekoliko počakati na pravi medeni mesec, saj ju pred tem čaka še nekaj protokolarih obveznosti.

Meghan in Harry sta se tako včeraj prvič po poroki pojavila v javnosti, ko sta se udeležila praznovanja 70. rojstnega dneva princa Charlesa. Kljub temu, da bosta morala na pravi medeni mesec še malo počakati, pa si bo bosta zaljubljena zakonca že ta teden privoščila dvodnevni oddih, da se bosta lahko posvetila zgolj drug drugemu.

Kraljevi par odhaja na Irsko, kjer bosta nekoliko napolnila baterije, saj so bile dolge priprave na kraljevo poroko izjemno stresne in naporne. Želita si obiskati Dublin in uživat v miru in naravi. Za princa Harryja bo to eden izmed redkih obiskov Irske, Meghan pa je zeleni otok že odlično spoznala, saj je pred štirimi leti sodelovala na summitu One Young World in takrat je imela priložnost do potankosti spoznati lepote Irske.

Za zdaj še ni jasno, kje bosta Meghan in Harry preživela medeni mesec, britanski mediji pa namigujejo, da bosta najverjetneje odšla v Afriko.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk