Harry in Meghan sta se na poroki na ganljiv način spomnila princese Diane

Harry in Meghan sta se na poroki na ganljiv način spomnila princese Diane (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2018

Princ Harry in Meghan Markle, ki sta danes dahnila usodni da, sta se na kraljevi poroki spomnila tudi pokojne princese Diane, oba pa sta si želela, da bi bila lahko na ta velik dan ob njiju in se veselila njune sreče.

Na kraljevi poroki sta se princ Harry in Meghan Markle poklonila tudi pokojni princesi Diani, ki jo princ Harry, vse od prezgodnje smrti v avtomobilski nesreči, neizmerno pogreša.

In kako sta se ji poklonila Meghan in Harry? Meghan je imela v rokah poročni šopek, v katerem so bile tudi rože, ki jih je v petek nabral Harry na vrtu Kensingtonske palače. Šopek je bil med drugim sestavljen iz spominčic, ki so bile najljubše cvetlice preminule princese Diane, šmarnic, jasmina, mirte in dišečega grahorja.

Cvetlični aranžma v kapelici St. Georga je bil sestavljen zgolj iz belih rož, ki jih je imela pokojna princesa Diana najraje.

Harry in Meghan pa sta na poroko povabila tudi mlajšega brata princese Diane, Charlesa Spencerja in njegovi dve mlajši sestri Lady Sarah McCorquodale in Lady Jane Fellowes, ki je tekom poroke prebrala tudi del Salomonovega pisma o ljubezni.

Priporočamo