Harry spregovoril o hladnem odnosu z Williamom, svet pa čaka ali se bosta Harry in Meghan pojavila na praznovanju v kraljevi palači

29. 10. 2019
Deli
Harry spregovoril o hladnem odnosu z Williamom, svet pa čaka ali se bosta Harry in Meghan pojavila na praznovanju v kraljevi palači (foto: Profimedia)
Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle se le še redko družita z ostalimi člani kraljeve družine, v javnosti pa so le še redko vidni skupaj.

Kate Middleton in princ William sta se z Meghan Markle in princem Harryjem zadnjič uradno videla na krstu malega princa Archieja. Svet pa že nestrpno pričakuje, kdaj se bodo znova skupaj pojavili v javnosti, še posebej zdaj, ko je luč sveta ugledal dokumentarni film Harry & Meghan: An African Journey, v katerem je princ Harry spregovoril tudi o svojem odnosu s princem Williamom in priznal, da ta ni več takšen kot je bil nekoč.

"Nemogoče je, da ne bi od časa do časa prišlo do nesporazumov, ko ste član te družine in ko ste ves čas pod pritiskom svetovne javnosti. A midva sva brata in vedno bova brata. Trenutno ima vsak od naju svojo pot, a jaz bom vedno tu za njega in vem, da bo tudi on za mene," je dejal Harry.

Na Otoku zato že nestrpno pričakujejo Remembrance Sunday, ki bo 10. novembra in kjer se bosta brata po vsej verjetnosti znova srečala v javnosti.

Preteklo leto, ko so bili odnosi vsaj za javnost še vedno idilični, sta se princa skupaj s soprogami pridružila kraljici Elizabeti in ostalim kraljevim članom v Westminstrski palači, vsi pa že nestrpno pričakujejo, kako bo njihovo srečanje videti to leto, ko so odnosi v kraljevi družini vse prej kot idilični.

V kraljevi palači si želijo, da bi se družina na ta dan zbrala skupaj in vsaj pred svetovno javnostjo pokazala složno podobo, vse pa seveda zanima ali se bosta pojavila tudi princ Harry in Meghan Markle, ki v zadnjem času vse bolj solirata in se ne ozirata kaj veliko na kraljeva pravila in tradicijo.

Že pred časom sta Harry in Meghan najavila, da bosta novembra odpotovala v ZDA, kjer naj bi ostala šest tednov in z Meghanino mamo Dorio Ragland slavila Thanksgiving day. Zato še vedno ni znano ali se bosta pridružila kraljevi družini na praznovanju ali pa ju to leto preprosto ne bo v kraljevi palači.