Harryjeva bivša bo stopila pred oltar, Meghan Markle pa mu ne dovoli na poroko

Harryjeva bivša bo stopila pred oltar, Meghan Markle pa mu ne dovoli na poroko (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2019

CressidaBonass, ki je nekoč grela srce princa Harryja, naj bi se že prav kmalu poročila, med povabljenci naj bi bil tudi princ, a vse se zdi, da ga tam ne bomo videli.

Cressida Bonas in princ Harry sta bila v razmerju od leta 2012 do leta 2015, koncu njunega razmerja pa je botroval velik pritisk javnosti, ki ga Cressida preprosto ni zdržala. Še manj si je želela, da bi se morala kot bodoča vojvodinja, povsem odreči svojemu dotedanjemu življenju. 

Harry je po koncu njunega razmerja spoznal igralko Meghan Markle, Cressida pa se je vrnila v objem svoje stare ljubezni, markiza Harryja Wentworth-Stanleyja. Par naj bi že prav kmalu izrekel usodni da, na poroko pa naj bi bil vabljen tudi princ Harry. Cressida se je leta 2018 udeležila poroke princa Harryja in Meghan Markle, zdaj pa se je odločila, da tudi ona na svojo poroko povabi kraljevi par.

No, vse se zdi, da Harryja tam ne bo, vsaj če gre verjeti britanskim rumenim medijem. Britanski mediji so se namreč razpisali, da je Meghan izjemno ljubosumna in da se ne počuti dobro, ko se okoli Harryja smukajo njegova bivša dekleta.

Meghan ni bila niti malo navdušena, ko je izvedela, da so na njeno poroko povabljena tudi bivša Harryjeva dekleta. Meghan je še posebej občutljiva na Chelsy Davy, s katero je bil Harry v zelo resnem razmerju, številni pa so celo mislili, da bosta stopila pred oltar, prav nič všeč pa ji ni niti Cressida, saj ji zavida manekensko postavo in neskončno dolge noge.

No, vse se zdi, da se Harry ne bo uspel udeležiti poroke, saj je malo verjetno, da bi se želel zoperstaviti željam vojvodinje Meghan Markle, ki le malokrat popusti pri svojih odločitvah.

Priporočamo