Hčerka Jennifer Lopez ima neverjetne pevske sposobnosti, ko jo boste slišali boste osupnili

Hčerka Jennifer Lopez ima neverjetne pevske sposobnosti, ko jo boste slišali boste osupnili (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2020

Emme Maribel Muñiz lahko postane superzvezda, še preden se bo naučila voziti avto. Zakaj? Preberite spodaj.

Njen glasbeni talent je neverjeten

Na Super Bowlu je Emme v enem dihu zapela pesem svoje mame in klasiko Brucea Springsteena. Očitno je podedovala pevski gen svojih slavnih staršev, zato lahko pri svojih mladih letih že angelsko zapoje. In treme pred nastopanjem sploh nima!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ima brata dvojčka

In tudi on je zelo nadarjen. Ime mu je Maximilian in pred kratkim je nastopil v mladinski produkciji Čarovnik iz Oza. Nikogar ni presenetilo, da je odličen pevec. In ni boljšega kot, da imaš brata dvojčka, s katerim lahko razvijaš pevski talent.

Njene otroške fotografije so zelo drage

Ko sta se dvojčka rodila, je revija People plačala več kot 5 milijonov dolarjev za ekskluzivne fotografije, na katerih je Jennifer skupaj z dvojčkoma, eno od fotografij so objavili tudi na naslovnici. Le koliko so njene fotografije vredne sedaj, ko je že pokazala svoj glasbeni talent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Njen vzdevek je "Lulu"

Jennifer je vzdevek razkrila na Instagramu. Se pravi, Emme ima pri svojih letih že vzdevek, ki ga lahko uporablja v glasbenih vodah.

Že je nastopila v glasbenem videospotu

Poleg svoje mame, je Emme pri svojih dvanajstih letih blestela v videospotu za pesem “Limitless”.

Lahko zapoje pesem od Alicie Keys

Nekateri zelo dobri glasbeniki ne dosežejo razpona glasu Alicie Keys, mala Emme ga doseže z lahkoto. V spodnjem videu ob 4:10, Emme zapoje pesem “If I Ain’t Got You”, tako dobro, da še Jennifer komaj zadrži solze.