Hčerka Kim Basinger brez krpic pred fotoaparat, a njeni mami to ni prav!

27. 7. 2019
Deli
Hčerka Kim Basinger brez krpic pred fotoaparat, a njeni mami to ni prav! (foto: Profimedia)
Profimedia

Hči Kim Basinger in Aleca Baldwina, Ireland Baldwin, je pred kratkim na Instagramu objavila nadvse provokativno fotografijo.

Na njej lahko vidimo žensko v Evinem kostumu, ko leži na postelji - sicer na trebuhu, tako da več skriva kot razkriva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mood

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Dopisala je še komentar: "Trenutno razpoloženje." Slika je požela odobravanje dela njenih sledilcev, a vsem pa ni bilo prav - tudi njeni mami Kim ne. "Kaj? Kje? Kdo?", je med komentarji zapisala Kim.

No, glede na odzive sledilcev je Ireland v komentarjih morala razložiti, da na sliki ni ona, temveč pokojna igralka Romy Schneider. A le nekaj dni pred tem je Ireland objavila svojo sliko, na kateri je zgolj v tangicah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you @sixtyhotels for the beautiful stay. I may never be allowed back but it’s chill. Also my butt isn’t that white. It’s the sun. No it’s also that white.

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Takrat se je odzval oče Alec, ki je v strogem tonu napisal: "Oprosti, kaj?" Ampak verjetno zelo dobro ve, kakšna je njegova hčerka - gre namreč za samozavestno dekle, ki rado provocira.

In glede na to, da sta oba starša igralca, jo najbrž zelo dobro razumeta, saj jabolko ne pade daleč stran od drevesa. To se je v primeru Ireland še kako izkazalo za resnično.