Hčerka Luka Perryja se je razjezila: Ne želi si pozornosti javnosti!

Hčerka Luka Perryja se je razjezila: Ne želi si pozornosti javnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2019

"Odkar je moj oče umrl, sem v središču pozornosti. Veliko pozornosti je pozitivne, a nekateri ljudje preprosto ne morejo biti prijazni," je na svojem Instagram profilu zapisala 18-letna hčerka Luka Perryja, Sophie.

Dodala je, da noče nikogar užaliti, a hkrati ne bo upoštevala pričakovanja drugih. Razjezili so jo oboževalci njenega očeta, ki so kritizirali njen način žalovanja za hollywoodskim zvezdnikom.

"Stara sem 18 let. Preklinjam. Včasih se oblečem kot vla**ga. Morda verjamem v nekaj, v kar vi ne verjamete, a najpomembneje je, da se bom smejala in živela normalno življenje. Seveda me boli in jočem zaradi tega, kar se je zgodilo mojemu očetu. To je najhujša stvar, ki se mi je zgodila. Zlomljena sem, a ne bom cele dneve sedela v sobi in jokala, dokler internet ne odloči, da je ustrezno nekaj drugega. Vsak, ki je poznal mojeg očeta, ve, da si on tega ne bi želel. Zato tudi vi tega ne zahtevajte od mene," je med drugim še napisala Sophia Perry in tako dala očetovim oboževalcem vedeti, da je njeno življenje pač - njeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Since my dad died I have received a lot of attention online. And most of it has been positive but of course, some people just can’t be nice. And I’m here to say that I did not ask for this attention, I did not ask to be thrown into some virtual spotlight, and while I don’t mean to offend anybody, I’m also not going to cater to any one else’s needs and beliefs. I’m 18. I swear like a sailor and sometimes I dress like a hooker. And I support causes and you may not. And most importantly. I am going to laugh and smile and live my normal life. YES I am hurt and sad and crying and beside myself with what happened to my dad. It’s the worst thing to ever happen in my life. And I am torn the fuck up over it. But I’m not going to sit in my room and cry day in and day out until the internet has deemed it appropriate for me to do otherwise. And if you knew my dad you would know he wouldnt want me to. So you shouldn’t either. So to those of you shaming me for my language and my wardrobe and most disgustingly, my grieving process, do us both the favor and just unfollow. It’s a waste of both of our time.

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on