Hčerka teniškega asa Borisa Beckerja na las podobna očetu

Boris Becker bi hčerko rad pogosteje videval. (foto: Foto: Profimedia Profimedia, Splash) Foto: Profimedia Profimedia, Splash
Vir: Story
31. 8. 2019

Čeprav je Boris Becker najprej želel zanikati, da je Anna njegova hči, je pozneje le moral popustiti in priznati takrat malo deklico. Danes je že prava mladenka in izrezani oče.

19-letna Anna, hčerka Borisa Beckerja.
Anna z mamo na zabavi, kjer sta blesteli v enakih rdečih oblekah.
Layla Powell je novo Borisovo dekle.

Ruska manekenka Angela Ermakova in njena hčerka Anna (19) sta bili pravi zvezdnici večera Remus Lifestyle Night Party, ki je vsako leto v španski Palmi. Obe sta plenili pozornost fotografov in pred objektivi sta se odlično znašli. Oblečeni sta bili v rdeči povsem enaki večerni obleki. Poleg tega je Anna zanimiva tudi zato, ker je njen oče eden od najboljših teniških igralcev vseh časov, Boris Becker (51). Anna je sad avanture, ki jo je Boris imel neko noč z njeno mamo. Zaradi tega je razpadel njegov prvi zakon z nekdanjo manekenko Barbaro Feltus (52), s katero ima dva sinova, Noaha (22) in Eliasa (18). Skrbništvo si seveda delita. “Bil sem povsem osramočen in predvsem žalosten zaradi vsega, kar se je zgodilo in kako je vse skupaj razbilo mojo družino. Na žalost se z Anno ne videvam toliko, kolikor bi si želel, a sva z njeno mamo v stikih in zanjo skrbiva skupaj,” pripoveduje teniški igralec v svoji avtobiografiji Boris Becker’s Wimbledon.

Zadnjih nekaj mesecev pa je veliko govora o Beckerjevi zvezi z manekenko Laylo Powell (31). O svoji 20 let mlajši izbranki noče govoriti, sta pa skupaj prišla na teniški turnir v Wimbledonu. V zadnjih nekaj letih se je tudi zelo otepal finančnih dolgov, baje je tudi bankrotiral, a je s prodajo svojih pokalov in nekaj drugih vrednih stvari nekaj dolgov poravnal.

Nova Story že v prodaji

Story