Hči bivšega predsednika ZDA Baracka Obame je povsem običajna najstnica

Hči bivšega predsednika ZDA Baracka Obame je povsem običajna najstnica (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2018

V času, ko je bil Barack Obama ameriški predsednik, je morala Malia Obama upoštevati številna pravila obnašanja in oblačenja. No, zdaj pri 19 letih, je lahko povsem običajna najstnica, ki lahko dela vse tisto, kar delajo običajni najstniki.

Hčerka bivšega ameriškega predsednika Baracka Obame, Malia Obama, je zadnje leto posvetila študiju na Harvardu, zdaj pa že nekaj časa uživa na počitnicah v New Yorku.

19 letnica na ulicah New Yorka nikakor ne izstopa, Malia je povsem običajna najstnica, ki obožuje oversize jeans jakne, običajne majice in navadne trenirke. Svojo pričesko pa najraje uredi povsem po svoje, trenutno so ji najbolj všeč kitke po celi glavi.

Starejša hči bivšega predsednika Baracka Obame je marljva študentka prestižnega Harvarda, njeni starši pa ob tem ne skrivajo ponosa.

Malia je na univerzi našla tudi svojega srčnega izbranca, njen novi fant naj bi bil Rory Farquharson, ki prav tako študira na Harvardu. Rory prihaja iz Velike Britanije, njegova družina je ena izmed najbogatejših na Otoku, njegovi starši pa so tudi veliki prijatelji kraljeve družine.