Hči Khloe Kardashian je v času koronavirusa praznovala rojstni dan

Hči Khloe Kardashian je v času koronavirusa praznovala rojstni dan (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2020

Hči Khloe Kardashian je 12 aprila dopolnila dve leti.

Zaradi koronavirusa je marsikomu praznovanje rojstnega dne odpadlo. A če praznuješ drugi rojstni dan, ne razumeš najbolje, zakaj ni velikega praznovanja, torte in daril. Ali pa se na srečo pri teh letih otrok še ne zaveda toliko pomena rojstnega dne.

Khloe se je pred 12 aprilom oglasila na Instagram Live in povedala, da še vedno namerava svoji hčerki podariti najboljši rojstni dan. Kolikor ji ga letos lahko.

"True še ni imela lova na velikonočna jajca, ker je bila za to premlada, zato bom letos poskrbela, da bo počela zabavne stvari, ki bodo zanjo privlačne in drugačne. Zagotovo se bo zabavala."

Čeprav malčica letos ni mogla praznovati s prijatelji in družino, jo je zagotovo obiskal oče Tristan Thompson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on

"Več časa preživi s Khloe in True sedaj, kot v času sezone. True je zelo vesela, da ga vidi bolj pogosto. Khloe jemlje karanteno zelo resno in s hčerkico ostaja doma. Ni igranja z drugimi, niti z ostalimi družinskimi člani, razen s Tristanom, ki je redno na obisku in tudi, ko ni pri njima so vedno v kontaktu. Khloe in Tristan nista ponovno skupaj, vendar želita, da ima True vedno na voljo oba starša."

Vir je še povedal, da je Tristan običajno zaposlen s svojo kariero v ligi NBA, zato zdaj želi čim več časa preživeti s svojo hčerko.