Heather Locklear končala v bolnišnici!

Heather Locklear končala v bolnišnici! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 7. 2018

Igralka Heather Locklear je končala v bolnišnici po tem, ko je grozila, da se bo ubila. Bila je nasilna in je govorila, da se bo ubila s pištolo. Prišli so policisti in reševalci ter jo odpeljali ...

Mogoče se Heather Locklear (56 let) najbolj spomnite po vlogi v legendarni seriji Melrose place. Igrala je tudi v kultni seriji Dinastija. A to so samo še spomini, danes ima Heather druge težave. Očitno zelo velike, saj je končala na psihiatrični kliniki, in sicer potem ko je eden izmed članov njene družine poklical prvo pomoč. Heather je namreč na svojem domu v kalifornijskem predelu Ventura grozila, da si bo vzela življenje. Igralkin predstavnik za stike z javnostmi neprijetnega dogodka ni želel komentirati, čeprav se igralka ni umirila, niti ko so prišli policisti. Planila je nanje in trdila, da ima v hiši pištolo.

Načelnik policije Ventura je dejal, da so pozneje, ko so igralko odpeljali, preiskali njen dom. Heather je znana po tem, da ima velikokrat težave s policijo. Letos je že enkrat grozila, da bo streljala, če bodo samo še enkrat prišli v njeno hišo, in sicer v času, ko naj bi bila nasilna do svojega partnerja Chrisa Heisserja (56 let). Policijo je poklical kar njen brat, ko je videl, da je šla zadeva čez mejo. Policiji je dejal, da je igralka vznemirjena in zelo nasilna ter da grozi s pištolo. Chrisa so menda takrat odpeljali v bolnišnico, saj naj bi imel nekaj lažjih poškodb. Hišo pa so preiskali, saj so se želeli prepričati, ali ima res pištolo oziroma katero drugo orožje. Tega sicer niso našli.

Nesrečna v ljubezni

Ko je lani igralka doživela živčni zlom, je končala na zasebni kliniki Cliffside Malibu, kjer so jo takoj vključili v program odvajanja. Ko so jo pripeljali, je bila namreč pijana in pod vplivom tablet, jokala je in vreščala. Res je bila v zelo slabem stanju. Igralko so izolirali v posebno hišo, v kateri sta bila le še dva pacienta. Iz sobe pa je šla lahko le, ko so jo peljali na terapijo. Heather se sicer že dolgo bori z odvisnostjo. Že leta 2008 so jo ustavili, ko je vozila pod vplivom tablet, dve leti pozneje pa je zmešala tablete in alkohol, tako da so jo našli nezavestno. Leta 2016 je končala zvezo s plastičnim kirurgom Marcom Manijem in po tem ljubezenskem neuspehu je začela veliko piti. Nekateri trdijo, da je v slabem stanju zato, ker vse težje najde vloge in se počuti že nekoliko pozabljeno in odsluženo.

Je pa za svojo mamo zelo zaskrbljena njena hčerka, manekenka in študentka Ava Sambora (20 let). Lepa hčerka je zelo podobna svoji mami in marsikdo bi z lahkoto rekel, da sta sestri. Mladenka je zelo žalostna zaradi psihičnega stanja svoje mame. Na srečo si je blizu z očetom, kitaristom skupine Jon Bon Jovi, Richiejem Samboro (58 let), ki ga zelo skrbi, kako bo mamino obnašanje vplivalo na hčerko. Richie in Heather sta se ločila leta 2006. Ava sicer študira na zasebni univerzi Loyola Marymont v Los Angelesu, ukvarja pa se tudi z manekenstvom ter igro. Odigrala je že dve manjši filmski vlogi, a pravi, da je njena želja nekoč postati režiserka in producentka. Vseeno je zdaj na prvem mestu njena manekenska kariera. Heather je zelo ponosna na to, da sta si s hčerko tako zelo podobni.

So pa za Heather zaskrbljeni tudi njeni prijatelji. "Prevečkrat vzroji in očitno je, da se ne nadzoruje," je dejala prijateljica, ki ji vseskozi stoji ob strani.

Besedilo: Sandra Bratuša //  Foto: Profimedia

Priporočamo