Heather Locklear potrebuje pomoč, prijatelje skrbi zanjo

Heather Locklear potrebuje pomoč, prijatelje skrbi zanjo (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2018

Po tem, ko je igralka Heather Locklear pred kratkim (spet) pretepla svojega fanta in nato bila (spet) nujno hospitalizirana, so se oglasili njeni prijatelji in družinski člani.

Zelo se bojijo za njeno življenje po zadnjem živčnem zlomu. "Heather nujno rabi pomoč. Nestabilna je, ima veliko težav, droge in alkohol jo spremljajo že vrsto let. Nihče noče opazovati, kako prestaja nekaj takega," je po poročanju revije People dejal vir, ki je blizu družini. 

Zvezdnica je že v 90. letih morala poiskati strokovno pomoč po psihičnih zlomih in aretacijah. Najnovejše težave pa so na plano prišle po njeni artetaciji zaradi napada na fanta. Dan po tem je bila hospitalizirana. "Družini je zelo hudo. Richie je največja podpora njuni hčerki Avi, ki jo zelo skrbi za mamo." S temi besedami je vir komentiral zaskrbljenost igralkine hčerke in bivšega moža, kitarista skupine Bon Jovi Richieja Sambore.

Videli bomo, kako se bo zaključila njena zadnja epizoda. Vsekakor pa so tudi njene težave pokazatelj tega, kakšna zna biti cena slave.

Priporočamo