Heather Locklear sodišče odredilo 30-dnevno zdravljenje v psihiatrični bolnišnici

Heather Locklear sodišče odredilo 30-dnevno zdravljenje v psihiatrični bolnišnici (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2019

Zagotovo se marsikdo še spomni Heather Locklear, zvezdnice nekoč priljubljenih serij Dinastija in Melrose Place. No, v zadnjem času ji žal ne gre tako dobro.

Po poročanju ameriških medijev ji je sodišče odredilo obvezno 30-dnevno zdravljenje v psihiatrični bolnišnici. Obtožnica proti njej je namreč imela osem točk, vključno s fizičnim napadom na policista in reševalce.

Če odredbe sodišča ne bo spoštovala, jo čaka štirimesečna zaporna kazen. Prav tako ne sme konzumirati alkohola in zdravila, za katera nima recepta. Spomnimo: nekdanjo zvezdnico so aretirali v začetku minulega leta, ko se je policija odzvala na klic na pomoč, ki je prišel iz njene hiše. Ko so prišli, je bila vinjena, nato pa se je še upirala aretaciji.

Udarila je policista in poškodovala medicinsjkega tehnika, ki jo je skušal spraviti na nosila. Heather so februarja 2018 aretirali zaradi nasilja v družini, saj je napadla in pretepla svojega zaročenca, čez nekaj mesecev pa je bila vnovič nasilna - takrat je napadla svoje starše.

Očitno ima igralka že nekaj časa težave, s katerimi se je skušala spopadati, a ji ni šlo najbolje. Upajmo, da jih bo tokrat uspela prebroditi s pomočjo zdravnikov.