Heather Locklear v zapor, ker je napadla svojega izvoljenca

Heather Locklear v zapor, ker je napadla svojega izvoljenca (foto: profimedia) profimedia
Vir: Nova
13. 3. 2018

Očitno je, da se je igralka Heather Locklear znašla v hudih težavah, saj je pristala v zaporu. Obtožili so jo namreč nasilja v družini.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Igralka Heather Locklear (56) je tepla svojega partnerja, na koncu pa se je še skregala in napadla policiste, ki so posredovali. Policija se je namreč odzvala na klic zaradi nasilja v družini. Ko pa so policisti poskušali posredovati, se je upirala in jih napadala. Vse skupaj se je dogajalo v njeni hiši v mestu Thousand Oaks, v Kaliforniji. Policijo naj bi po navedbah tujih medijev poklical kar njen brat. Ko je prišel namreč na obisk, je naletel na Heather in njenega partnerja, ki je po telesu imel sledove nasilja. Ko so igralko aretirali, so jo najprej odpeljali v bolnišnico, da so jo očistili prepovedanih substanc, nato pa so jo premestili v lokalni zapor Ventura County Jail.

Igralka težav zaradi nasilja in alkohola ni imela prvič. Že leta 2006 so jo aretirali v alkoholiziranem stanju, po testiranju pa so ugotovili, da je jemala tudi droge. Lani je s svojim porschejem končala v jarku, a glede na policijski zapisnik takrat ni bila pod vplivom alkohola ali drog. Šlo je le za nesrečo.

Igralka je sicer najbolj znana po vlogi Amande Woodward v kultni seriji Melrose Place, spomnimo pa se je tudi iz serije Santa Barbara. Večna plavolaska pa slovi tudi po tem, da ima rada rokerje. Najprej je bila poročena s Tommyjem Leejem (55), članom skupine Motley Crue in poznejšim možem Pamele Anderson. Skupaj sta bila med letoma 1986 in 1993, od leta 1994 do 2007 pa je bila v drugo poročena z bobnarjem skupine Bon Jovi, Richiejem Samboro (58). Z njim ima tudi hčerko Avo Elizabeth (20), ki se poskuša uveljaviti v manekenskem svetu. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia