Heather Mills: Zaljubljena v Slovenijo

Vir: Story
6. 5. 2011

Najprej je bila manekenka, potem je bila po svetu znana predvsem kot žena Beatla Paula McCartneyja, no, danes je Heather Mills predana zagovornica pravic živali, ki uživa hrano, pridelano izključno iz naravnih rastlinskih sestavin. Po novem jo trgu ponuja pod svetovno priznano lastno blagovno znamko Redwood.

In prav zaradi svoje znamke Redwood britanska zvezdnica, svetovno znana humanitarka, ambasadorka dobre volje, soustanoviteljica britanske dobrodelne organizacije No more Lendmines prihodnji teden prihaja v Slovenijo. V torek, 10. maja, bo na terasi ljubljanske restavracije Angel predstavila svojo uveljavljeno blagovno znamko hrane, saj bodo ti izdelki od 10. maja na voljo tudi v Sloveniji.

Heather Mills, 43 let, je pravzaprav stara znanka v Sloveniji, saj ni bila zaljubljena le v slovenskega fanta, nekdanjega smučarskega učitelja in danes srečnega in poročenega očka, ampak je zaljubljena tudi v naše gore in deželo. A po svetu je Heather cenjena predvsem kot dobrodelna dama in ambasadorka dobre volje pri Združenih narodih ter velika borka za pra­vice živali.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story