Heidi Klum in njen mladi ljubimec sta se med zajtrkom skoraj pojedla

Heidi Klum in njen mladi ljubimec sta se med zajtrkom skoraj pojedla (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2018

Slavno manekenko Heidi Klum in glasbenika Toma Kaulitza so paparaci nedavno ujeli med zajtrkom, a se je zdelo, da ju hrana ne zanima kaj preveč.

Nemška manekenka Heidi Klum je že nekaj mesecev v devetih nebesih, srečo je našla v objemu mladega nemškega glasbenika Toma Kaulitza.

Nedavno so paparaci slavni par zasačili v priljubljeni restavraciji slavnih Joans on Third v Los Angelesu, kamor sta prišla na zajtrk. No, vsem je bilo hitro jasno, da slavnega para hrana ne zanima kaj preveč, saj sta imela preveč opravka drug z drugim.

Med zajtrkom sta si ves čas izmenjevala poljube in zdelo se je, da se niti za minuto ne moreta odmakniti drug od drugega. Heidi je že pred časom dejala, da je razmerje s Tomom resno in da je precej drugačno od njenih dosedanjih razmerij. "S Tomom mislim resno, z njim se počutim zares srečna," je nedavno za Daily Mail dejala Heidi.

Ko ima Heidi prosti čas, največkat odleti v Berlin, da lahko obišče svojega srčnega izbranca, Tom pa veliko časa preživi v Los Angelesu, kjer ima njegova draga številne poslovne obveznosti.