Heidi Klum in vsi njeni moški

Trenutno je zaročena s <br />Tomom Kaulitzem, nekoč <br />članom skupine Tokio Hotel. (foto: Profimedia Profimedia, Sipa Usa) Profimedia Profimedia, Sipa Usa
Vir: Nova
10. 6. 2019

Uspešna nemška manekenka, televizijska voditeljica, poslovna ženska, modna oblikovalka, televizijska producentka in občasna igralka Heidi Klum je noro zaljubljena …

Že 'davnega' leta 1997, ko je štela komaj 24 let, se je Heidi Klum do oltarja sprehodila z Ricom Pipinom, 14 let starejšim Avstralcem, ki kot uspešen frizer skrbi za pričeske zvezdnikov. V tistem obdobju je bila Nemka še relativno neznana, saj se ji še ni uspelo prebiti na mednarodno manekensko sceno. Po petih letih plovbe po zakonskih vodah sta Heidi in Ric ubrala vsak svojo pot.

Razpada zakona z Ricom ni dolgo objokovala, nasprotno, že leta 2002, kmalu po ločitvi, se je zapletla s 53-letnim Anthonyjem Kiedisom, pevcem in vodjo priljubljene skupine Red Hot Chili Peppers. Zvezdniška romanca, ki je bila za medije seveda zelo zanimiva, je trajala le nekaj mesecev. Čeprav sta se razšla, pa med njima očitno ni prav nobenih zamer, saj Anthony o svojem nekdanjem dekletu v raznih intervjujih še danes govori izključno z izbranimi besedami. Kmalu po razpadu razmerja z Anthonyjem si je svetlolaska omislila še enega glasbenika. Zaljubila se je namreč v 46-letnega Jaya Kaya, pevca slovite britanske skupine Jamiroquai. Tudi to razmerje pa je bilo resnici na ljubo precej kratkotrajno.

Marca 2003 je začela pisati ljubezensko zgodbo s 23 let starejšim Italijanom Flaviem Briatorejem, takratnim vodjo moštva formule 1 Renault. Čeprav so bili takrat skoraj vsi prepričani, da se bosta razšla že po nekaj dneh ali tednih, je njuno razmerje trajalo skoraj leto dni. Decembra 2003 je Heidi celo naznanila, da je v blaženem stanju, a Flavia to očitno ni pretirano ganilo, saj je že februarja 2004 zapustil svojo visoko nosečo srčno izbranko. Ta je maja v New Yorku povila deklico, ki ji je nadela ime Helene, krajše Leni. Osiveli italijanski plejboj še danes trdi, da ni Lenijin oče, in noče biti del njenega življenja.

Naslednji moški, ki je vstopil v njeno življenje, je bil Seal. Deset let starejšega angleškega glasbenika je spoznala v obdobju, ko je bila še noseča, zato je celo prisostvoval Lenijinemu rojstvu. Ljubezen med njima je bila tako močna, da sta se že decembra 2004 zaročila, maja 2005 pa je sledila poroka, ki se je odvila na plaži v Mehiki. V zakonu, v katerem sta prav vsako leto, na obletnico poroke, pred sorodniki in prijatelji obnavljala poročne zaobljube, so se jima rodili trije otroci. Henry Günther Ademola Dashtu Samuel je luč sveta ugledal leta 2005, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel se je rodil leta 2006, Lou Sulola Samuel pa ju je razveselila leta 2009. Istega leta je Heidi prevzela Sealov priimek in postala uradno znan kot Heidi Samuel, poleg tega pa je Seal posvojil njeno hčerkico Leni, ki je prav tako dobila njegov priimek. Januarja 2012 sta naznanila, da se ločujeta.

Le nekaj mesecev po ločitvi, septembra 2012, jo je tolažil nov moški, njen telesni stražar Martin Kirsten, s katerim naj bi se v afero - kot ji je očital Seal - zapletla že pred ločitvijo. Kakor koli že, Martin se je po hitrem postopku vselil v njeno domovanje, njuno razmerje pa je trajalo približno leto in pol.

Od začetka leta 2014 je ljubila 13 let mlajšega newyorškega trgovca z umetninami Vita Schnabla. Njen mladi življenjski sopotnik se je odlično vklopil v družinsko življenje in se zelo dobro razume z njenimi otroki, Heidi pa se je kar naenkrat začela zanimati za umetnost in svojega dragega spremlja na številnih razstavah. Vendar pa zveza vseeno ni zdržala.

Njeno srce je kmalu za tem osvojim 29-letni Tomom Kaulitz, nekoč član skupine Tokio Hotel, za katerim so pred kakšnim desetletjem vzdihovale tudi slovenske najstnice. Par se je zaročil in oba trdita, da sta našla sorodno dušo.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia