Heidi Klum je uspešna tudi kot oblikovalka

Heidi Klum je uspešna tudi kot oblikovalka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
31. 8. 2017

Od 7. septembra ne bo več skrivnost, kaj sta Heidi Klum in Lidl pripravila v sklopu kampanje #LETSWOW, ki je bila na začetku avgusta lansirana v 28 državah. Takrat bo v New Yorku namreč premierno predstavljena njena kolekcija oblačil, ki jo je oblikovala skupaj z njimi, poimenovala pa jo je Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City.

Heidi je navdih za oblačila našla prav v New Yorku, zato tudi kolekcija kaže vrvež tega mesta in vsestranskost, ki jo pooseblja Heidi, ter ponuja urban videz z 'vau učinkom'. Sicer pa oblikovanje kolekcije za lepo manekenko ni bila nikakršna težava, saj se je kot oblikovalka preizkusila že večkrat. Marsikdo pa ne ve, da je Heidi kot mladenka sanjala o tem, da se bo vpisala na priznano oblikovalsko šolo v Düsseldorfu. A je bilo njenih sanj konec, ko je zmagala na tekmovanju za modele ter začela delati na modnih brveh in pred objektivom.

Se je pa vseeno življenje obrnilo tako, da so ji modni oblikovalci večkrat ponudili priložnost, da se v oblikovanju preizkusi tudi sama. Za Lidl je v zgoraj omenjeni kolekciji tokrat oblikovala suknjiče z leopardjim vzorcem, lahkotne majice, bomber jakne, super oprijete kavbojke, elegantno čipko, rokersko usnje, sijoče modro in toplo barvo konjaka, ki so vsi visokokakovostni ter na voljo po za Lidl značilnem cenovnem razponu. Za tiste, ki že komaj čakate, da si jih boste lahko ogledali v živo in tudi kupili, pa lahko izdamo, da bodo na voljo od 18. septembra.

Tina Ambrožič