Heidi Klum je zelo srečna v objemu 16 let mlajšega

Heidi Klum je zelo srečna v objemu 16 let mlajšega (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
11. 12. 2018

Manekenka Heidi Klum in Tom Kaulitz sta v zvezi že od začetka tega leta in zdi se, da sta vedno bolj zaljubljena. Heidi njuno srečo pogosto kaže na družabnih omrežjih.

Tom Kaulitz (29) je nekdanji kitarist skupine Tokio Hotel in je od svoje izbranke mlajši kar 16 let. A očitno ju ta razlika v letih niti malo ne moti, saj Heidi pravi, da še ni bila tako srečna, kot je, odkar sta s Tomom par.

Tako sta dan zahvalnosti preživela na plaži, kjer tudi sicer zelo rada preživljata prosti čas. Za Instagram sta se slikala objeta na plaži s sončnim zahodom v ozadju. “Zaradi Toma sem znova srečna. Z njim je povsem drugače, kot je bilo v prejšnjih zvezah, in z njim mislim resno,” pravi lepotica, ki je 45. rojstni dan s Tomom praznovala v Santa Monici v restavraciji Via Veneto. Zaljubljenca sta se ves čas držala za roke.

Prvič sta se skupaj pokazala v Cannesu na filmskem festivalu. Po mestu sta se zaljubljeno sprehajala in se nista več skrivala. Pred tem sta zvezo zanikala in zatrjevala, da sta le dobra prijatelja. Heidi se je septembra lani razšla z Vitom Schnablom, s katerim sta bila v zvezi tri leta.

Očitno pa ni dolgo samevala. Za seboj pa ima tudi dva zakona. Do leta 2002 je bila poročena z igralcem Ricom Pipinom, med letoma 2005 in 2014 pa z britanskim glasbenikom Sealom (55), s katerim ima tri otroke. Eno hčerko ima iz kratkega razmerja s Flaviem Briatorejem. Ta hčerke dolgo ni hotel priznati, zdaj pa menda imata stike.

In kako lepa Heidi skrbi za to, da je vedno videti v popolni formi? Predvsem pazi, da se pravilno prehranjuje, zato sta na nje­nem krožniku vedno sveža zelenjava in sadje. Jutra pa začne s smutijem, najraje ima takega, ki vsebuje ananas, robidnice, jabolka in banane. No, včasih se v njem znajdejo tudi ohrovt, lanena semena … Za kosilo največkrat je zelenjavo na pari, zrezek, solato, kakšno sadje. Izogiba se ogljikovim hidratom in industrijsko pridelani hrani. Le krompirju se ne odreče.

Besedilo: Sandra Bratuša