Heidi Klum sina rešila pred utopitvijo!

3. 4. 2013

Incident se je zgodil med velikonočnimi prazniki, ki jih je Heidi Klum z družino preživela na Havajih.

Njen sedemletni sin Henry je ob spremstvu dveh varušk užival v plavanju blizu obale, ko jih je nenadoma velik val odnesel na odprto morje. Heidi Klum in njen fant telesni stražar Martin Kirsten sta hitro opazila, da je nekaj narobe in nemudoma priskočila na pomoč. Zgodba se je tako srečno končala, saj jima je uspelo vse tri uspešno spraviti na varno.

"Zelo sem se prestrašila. Na sreči je Henry dober plavalec in je lahko sam priplaval nazaj do obale. Z Martinom sva tako vse uspešno spravila iz vode," je izjavila Klumova.

Zvezda resničnostnega šova

Sicer pa bomo lepo mamico štirih otrok kmalu lahko spremljali v še enem resničnostnem šovu. Tokrat ne v vlogi voditeljice, ampak žirantke.

Poleg svojega šova, Modni oblikovalci Heidi Klum, kjer se nadarjeni modni oblikovalci potegujejo za priložnost uspeti v modni industriji – eno izmed sezon lahko v teh dneh spremljamo na FoxLifu –, bo zdaj Heidi sodelovala pri ustvarjanju še enega resničnostnega šova, ki spreminja življenja in ustvarja priložnosti.

Devetintridesetletna manekenka je namreč sprejela nov izziv in postala ena izmed članic žirije v šovu Amerika ima talent. Čeprav je vajena resničnostnih šovov, je Klumova povedala, da je ta koncept povsem drugačen in da bo na začetku tudi sama imela tremo tako kot tekmovalci v šovu.