Heidi Klum tudi pri 44 letih še vedno osuplja s svojimi dolgimi nogami

Heidi Klum tudi pri 44 letih še vedno osuplja s svojimi dolgimi nogami (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2018

Nemška manekenka Heidi Klum trenutno uživa v razmerju s 16 let mlajšim glasbenikom Tomom Kaulitzem. Uživa pa tudi v kratkih krilih, ki razkrivajo njene popolne noge.

Nemška manekenka Heidi Klum šteje 44 let, a to še ne pomeni, da se je njena postava v zadnjem času, kar je ne vidimo več na modnih pistah, kaj veliko spremenila. Ko se je nedavno v enem od berlinskih nočnih klubov pojavila s svojim mladim fantom Tomom Kaulitzem, je z izbiro modne kombinacije pokazala, da je njena postava tudi po koncu manekenske kariere ostala nedotaknjena.

Zvezdnica ima še dan danes postavo za čisto petko, njene noge pa so takšne, da ji jih lahko zavidajo mnogo mlajše predstavnice nežnejšega spola. In manekenka se tega dobro zaveda, zato jih ob vsaki priložnosti rada pokaže. S svojim fantom se je odpravila v enega od berlinskih nočnih klubov in ob tem poskrbela, da so bile vse oči uprte le v njene noge. Zdelo se je, da se je tega dobro zavedal tudi njen mladi snubec, ki jo je ves čas držal za roke, da so vsi vedeli, da je to njegova srčna izbranka.

Heidi, ki ima trenutno številne projekte v Los Angelesu, je za nekaj dni prišla v Berlin, da bi lahko uživala v družbi svojega mladega fanta, nato pa jo čakajo delovne obveznosti čez lužo.