Heidi Klum: Vroča kot še nikoli

4. 12. 2010 | Vir: Lea
Deli

Victoria’s Secret je le še stvar preteklosti – vrhunska nemška manekenka se v medijih predstavlja kot seksi in predvsem sofisticirana dama. Razkriva pa tudi, zakaj je njeno življenje z možem Sealom danes bolj vroče kot kdaj prej.

Vsega je konec. Po 13 letih je Heidi Klum prekinila ‘službo’ angelčka na modni brvi, ki predstavlja elitno znamko spodnjega perila Victoria’s Secret. To je storila prostovoljno. Ali ta 37-letnica ni prav nič otožna, ko danes gleda svoje mlajše kolegice iz manekenskega sveta, ki se ponosno sprehajajo po modni brvi velikanskega šova, v katerem je bila nekoč vedno prav ona tista, ki je nosila največja angelska krila in bila zahvaljujoč najbolj glamuroznim svetlobnim efektom vedno v središču pozornosti? Ne, svojega slovesa ne obžaluje.

Popolna telesna forma

‘’Vsega lepega je enkrat konec,’’ pravi pragmatična Heidi iz Bergisch Gladbacha. Čas, ko je še delala za Victoria’s Secret, ji bo ostal v prekrasnem spominu. Kaj pa zdaj? Izključna vloga matere štirih otrok in umik v zasebno sfero se ne bi podala energični lepotici. Namesto tega je iz rokava potegnila nov, spektakularen adut – medtem ko se aktualni angelčki pripravljajo na svoj šov, se Heidi razkazuje na fotografijah zvezdniškega fotografa Roberta Erdmanna. Na njih deluje zelo odrasla, neverjetno vroča in sofisticirana. Nobene sledi o angelskem … Fotografije so popolno nasprotje modne revije spodnjega perila in dokaz za to, da je Heidi Klum ponovno uspelo s svetlobno hitrostjo na novo odkriti samo sebe.

Da je v popolni telesni formi, je kristalno jasno na vsaki fotografiji. Kdor je mislil, da je Heidi od rojstva hčerkice Lou pred dobrim letom popustila, kar se tiče vadbe, se je zmotil. Res je sicer, da je – tako kot pri prejšnjih treh nosečnostih – takoj po porodu za kratek čas opustila treninge, zato so se ji okoli trebuščka celo nabrali ‘obročki’, a se je kmalu še bolj rigorozno lotila napornih vaj.

‘’Šport mi ne predstavlja pravega užitka,’’ je nekoč priznala in dodala: ‘’A je preprosto pomemben zame.’’ Heidi skoraj vsak dan teče. Poleg tega prisega na mešanico pilatesa, joge in treninga za moč, ki se imenuje core fusion. To je posebna vadba, pri kateri večkrat dnevno vsakič po deset minut izvaja vaje, kot so na primer trebušnjaki in ‘škarjice’ z iztegnjenimi nogami, in sicer v najmanj dveh serijah.

To je naporno, a idealno za polno zaposleno mamico, ki nima dovolj časa za izčrpne in zapletene treninge. Heidijin 47-letni mož Seal je seveda navdušen nad tem, da ima njegova žena spet popolno postavo, čeprav se mu je zdela v blaženem stanju vedno najlepša, kot je pevec že večkrat zagotovil, nazadnje prav pred kratkim. Pojasnil je, da je v teh devetih mesecih vedno žarela.

Trudi se ugajati svojemu možu

Heidi in Seal sta starša z dušo in srcem, kljub temu pa je čas, ki ga intimno preživljata v dvoje, zanju zelo pomemben. Tipičen uvod v takšne seksi večere je v njunem primeru večerja v soju sveč. Manjša težava je le v tem, da Heidi rada je v restavracijah, Seal pa raje doma. Toda Heidi da vedno vse od sebe, da ga prepriča, da ima ona prav. Svoj trik, s katerim ji to uspeva, je pred kratkim izdala v nekem intervjuju. Pravi, da je treba moža vedno nežno siliti v nekaj in da se ženska nikoli ne sme predati: ‘’Ko naposled vendarle sediva v neki restavraciji in se pogovarjava, je vedno vesel.’’

Veseli ga seveda tudi to, da se njegova najdražja za obiske restavracij in druge svečane priložnosti vedno lepo obleče. Tega pa ne počne zaradi drugih, ampak zgolj zato, da bi ugajala svojemu možu. ‘’Vedno se trudim, da bi mu bila privlačna. Ohlapne trenirke sem vrgla iz garderobne omare,’’ pravi Heidi, ki ljubi seksi salonarje z izredno visoko in ozko peto, ki jih največkrat kombinira z zelo ozkimi oblekami. S tem si seveda zagotovi občudujoče poglede.

Sicer pa lepotica razkriva, da je za svojega moža ne glede na to, kaj ima oblečeno, vedno velika inspiracija. S tem seveda misli na poznejšo fazo romantičnih in seksi večerov, ki jih preživljata v dvoje. ‘’Ni se mi treba preoblačiti ali maskirati v šaljive kostume. Tudi brez tega je med nama vse odlično.’’ Heidi se doma drži vzdevek Muffin. Mi pod tem imenom seveda poznamo slavne kolačke, Seal pa zelo rad tako kliče svojo ženo. Le kdo ob tem vzdevku ne bi takoj pomislil na ‘grizljanje’ …?

Raab ji dela konkurenco

Ker v zasebnem življenju vse poteka tako čudovito, lahko Heidi v miru in intenzivno skrbi za svoje velike poklicne projekte. V ZDA ravno v tem času predvajajo osmo sezono njenega avdicijskega šova Project Runway, ki je bil že večkrat nominiran za ameriško televizijsko nagrado emmy. Poleg tega Heidi oglašuje izdelke kozmetičnega giganta Astor, na trg pa je izstrelila modno linijo za nosečnice in kolekcijo športnih oblačil z imenom Heidi Klum for New Balance.

V kratkem jo čaka izbiranje novih kandidatk za šesto sezono šova Germany’s Next Topmodel, zato bo morala ponovno odpotovati v Nemčijo. Ta šov bodo marca začeli predvajati na televizijski postaji ProSieben. Ravno na tem mestu pa se pojavljajo manjša neskladja v sicer tako harmoničnem Heidijinem poslu. Pred nekaj tedni je Stefan Raab, še en vlečni konj omenjene televizije, namreč oznanil, da bo tudi on začel modno tekmovanje. To bo najverjetneje storil v istem času kot Heidi. Slednja sicer kljub konkurenci ostaja ‘kul’, na svoji uradni spletni strani pa je zapisala: ‘’O tem si sploh nočem ustvariti mnenja.’’

V zakulisju pa se vendarle odvijajo vroče diskusije. Manekenkin oče Günther Klum, ki skrbi za trženje modelov, ki jih izbere njegova slavna hčerka, naj ne bi bil pretirano navdušen nad Raabovo idejo. Christoph Körfer, tiskovni predstavnik televizije ProSieben, pa je v pogovoru z nemškimi novinarji miril duhove: ‘’Pri novi akciji Stefana Raaba ne gre za šov, ampak zgolj za novo rubriko v njegovem že obstoječem večernem pogovornem šovu TV total.’’ Kakorkoli že, tudi če gospod Raab napoveduje vojno gospe Klum, ostaja v vsem tem ena dobra stvar – Heidi ljubi izzive. Še posebno zdaj, ko je ‘prenovljena’.