S te lepotice iz 90-ih let je še dandanes težko umakniti pogled, še posebej, ko pokaže svoje atribute

21. 3. 2024
Deli
S te lepotice iz 90-ih let je še dandanes težko umakniti pogled, še posebej, ko pokaže svoje atribute (foto: Profimedia)
Profimedia

Včasih je obvladovala modne piste in številnim se je zapisala v spomin po svoji lepoti.

In tudi danes, ko ni več rosno mlada, je naravnost osupljiva! Gre za nekoč svetovno znani supermodel Heleno Christensen, ki je tudi v zrelih letih prava lepotica, ki še vedno pleni s svojim znamenitim pogledom in brezhibno postavo. Zato ne čudi dejstvo, da še vedno snema kampanje za znane modne hiše.

V 90-ih letih je veljala za pravo seks-bombo. Zdaj ima 56 let, a to se ji niti malo ne pozna. Njeno telo je še vedno popolno, kar je jasno pokazala med snemanjem na plaži v Malibuju v Kaliforniji. Mimoidoči niso mogli odtrgati pogleda od dolgonoge lepotice v kopalkah in bila je deležna veliko pozornosti.

Profimedia

Nosila je enodelne črne kopalke, ki so na njej kot ulite. Občasno, ko je malce zapihalo, si je ogrnila še beli kopalni plašč. Njena karizma je z leti postala samo še večja. Danska lepotica je še enkrat dokazala, da ne potrebuje modnih pist in da je njen glamurozni videz očiten že na prvi pogled.

Profimedia

Sicer pa njen modni okus - kljub temu, da se na javnih dogodkih pojavlja v čudovitih kreacijah - velja za malce nenavadnega. Rada kupuje v trgovinah z rabljenimi oblačili, kjer najde zanimive kose, ki jih vedno zna posrečeno kombinirati.

Lansko leto je presenetila z izjavo, da je včasih kupovala tudi moško spodnje perilo v trgovinah z rabljenimi oblačili in da je svoj modni okusi imela za preprosto smešnega. Rada nosi rabljena oblačila, saj je prepričana, da je pomembno reciklirati obleke, ko je to le mogoče.

Sicer pa se je njena kariera začela leta 1986 - takrat je zmagala na lepotnem tekmovanju v njeni rodni Danski in velja za eno od prvih svetovno znanih supermodelov, ki si je skozi leta zgradila zavidanja vredno kariero. Še dandanes je v svetu mode iskano ime, sama pa očitno še vedno zelo uživa v svojem manekenskem delu.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec