Hilaria Baldwin le 12 dni po porodu pokazala osupljivo telo

Hilaria Baldwin le 12 dni po porodu pokazala osupljivo telo (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2018

Hilaria Baldwin, žena hollywoodskega igralca Aleca Baldwina, je le 12 dni po porodu objavila fotografijo, ki je pri številnih ženskah po vsem svetu sprožila veliko zavisti.

Hilaria Baldwin je znana po tem, da je veliko oboževalka joge in da tudi v nosečnosti ni prenehala s treningi in je aktivna ostajala vse do poroda. Prav zato verjetno ne čudi, da je že 12 dni po porodu pokazala telo, ki bi ji ga zavidale številne predstavnice nežnejšega spola, saj bi le malokdo pomislil, da je bila kdaj koli noseča.

"Vsako telo je drugačno, a verjamem, da je meni zelo pomagalo, da sem ves čas skrbela, da sem v dobri formi. Bilo je veliko trenutkov, ko nisem želela trenirati, a sem sama sebe prepričala, da sem odšla na trening in naredila nekaj zase. Vztrajnost mi je zelo pomagala, saj telo želi pozornost in želi si gibanja. Treningi so zelo pomembni za vaše zdravje, za vašo srečo in za moč. Po porodu sem že začela počasi trenirati. A seveda gre za lahke vaje," je na svojem Instagramu zapisala Hilaria, ki je nedavno rodila 4 otroka.