John Legend: Barack in Michelle Obama sta kul

John Legend: Barack in Michelle Obama sta kul (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
5. 10. 2016

Glasbenik John Legend, producent filma Southside with You, ki govori o ameriškem predsedniku Baracku Obami in njegovi ženi Michelle, je v intervjuju spregovoril o tesnem prijateljskem odnosu, ki ga goji s tem predsedniškim parom.

Johnu Legendu, ki spada med najbolj znane in najbolj priljubljene glasbenike na svetu, glasba očitno ne zadostuje več, saj se je lotil še ustvarjanja filmov. Pri nastajanju biografske romantične drame Southside with You, ki je premiero v ZDA doživela 26. avgusta in ki se vrti okoli začetkov ljubezenskega razmerja ameriškega predsednika Baracka Obame ter njegove žene Michelle, je bil dejaven kot producent, prispeval pa je tudi pesem, balado Start.

Tesno prijateljstvo s predsedniškim parom

Nobena skrivnost ni, da je 37-letni zvezdnik goreč podpornik trenutne Obamove administracije in da spada med najtesnejše prijatelje ameriškega predsedniškega para.

V nedavnem intervjuju, ki ga je dal za nemško spletno stran spot on news, je med drugim dejal, da domneva, da se bo v prihodnjih nekaj letih pojavljalo zelo veliko filmov in drugih umetniških del o času, ki sta ga zakonca Obama preživela v Beli hiši: "Zato sem vesel, da je naš film prvi projekt, ki se posveča Obamovima," je izjavil John, ki se je pred premiero s predsednikom večkrat pogovarjal o tem filmu: "Bil je zelo radoveden in zelo optimističen glede tega, da bomo začetke njegovega razmerja z Michelle prikazali z veliko natančnostjo." Glasbenik, ki je od 14. septembra 2013 poročen s 30-letno ameriško manekenko Chrissy Teigen, s katero ima aprila rojeno hčerkico Luno Simone, je za omenjeno spletno stran med drugim še razkril, da ljubezen med Barackom in Michelle na začetku sploh ni imela prave možnosti, saj je hotela Michelle razmerje sprva ohraniti na profesionalni ravni. se našla!

Oba sta totalno kul

Vtis, ki ga je dobil o ameriškem predsedniku, je opisal kot zelo pozitiven. "S predsednikom in prvo damo sem lahko preživel res veliko časa. Oba sta, preprosto povedano, totalno kul. Vsi skupaj smo lahko res srečni, da imamo v Beli hiši par, ki je tako avtentičen, pošten in poln integritete," je poudaril John, ki je o Obamovem morebitnem nasledniku Donaldu Trumpu povedal tole: "Preprosto ne morem verjeti, da je Amerika tako neumna, da bi sleparja, kakršen je Trump, izvolila v Belo hišo."

Priporočamo