Hollywood se poslavlja od Luka Perryja

Hollywood se poslavlja od Luka Perryja (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2019

Znani in priljubljeni igralec Luke Perry je včeraj umrl za posledicami možganske kapi. Bil je star 52 let. Preko družabnih omrežij se od njega poslavljajo številni oboževalci in igralski kolegi.

Smrt Luka Perryja je marsikoga presenetila. Po novici, da je prejšnji teden utrpel možgansko kap, so vsi upali, da bo okreval, a se to žal ni zgodilo. Umrl je v bolnišnici, obkrožen s člani družine in prijatelji. "Ob njem so bili njegovi otroci, zaročenka Wendy, nekdanja žena Minnie Sharp, njegov očim, mama in sestra," so člani družine zapisali v sporočilu za javnost.

Od igralca se poslavljajo njegovi kolegi, s katerimi je igral v znani seriji Beverly Hills 90210. "Dragi Luke, za vedno mi bodo ostali čudoviti spomini, ki sva jih delila zadnjih 30 let," je med drugim zapisal Ian Ziering.

"Moje srce je zlomljeno. Luke je bil mogočna sila v življenjih mnogih ljudi. Bil je nežna duša, vedno se je boril za šibkejše. Številni ga bodo pogrešali," je za  CNN dejala njegova kolegica Gabrielle Carteris.

"Zaradi tebe je bila vsaka situacija boljša. Tvoja eleganca, očarljivost in veliko srce so nas očarali in navdihnili ob številnih priložnostih. Počaščen sem, ker sem te poznal vrsto let," je zapisal Charlie Sheen.