Hollywood ugiba: Bosta Brad in Jennifer spet skupaj?

Hollywood ugiba: Bosta Brad in Jennifer spet skupaj? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
2. 3. 2018

Pa je šel po gobe še en hollywoodski zakon, čeprav je sprva kazalo, da jima bo uspelo. Razšla sta se namreč Jennifer Aniston in njen drugi soprog Justin Theroux.

Minilo je dve leti in pol od dne, ko sta si dahnila usodni da. Zdaj pa sta Justin in Jennifer v skupni izjavi za javnost potrdila, da se ločujeta. To sta storila zato, da bi preprečila natolcevanja, trače in neresnice. Tako vsaj pravita sama.

Tisti, ki par malo bolje poznajo, pravijo, da Jennifer menda ni preveč strta zaradi razpada zakona. Bolj jo moti pretirano vtikanje javnosti v njeno zasebnost. Res je, da ima Justin Theroux (46 let) mnogo več zasebnosti kot pa Jennifer (49 let). On namreč lahko zajaha svoj motor in se odpelje kamorkoli, ne da bi mu sledili fotografi. Povsem drugače je z Jennifer. Kjerkoli se pojavi, nastane kaos in ne more skoraj nikamor, ne da bi jo opazili. Justin naj bi se celo pogovarjal s paparaci in jih prosil, naj Jennifer fotografirajo enkrat na dan, potem pa jo pustijo pri miru.

A očitno ni bil najbolj uspešen. Par naj bi se pogosto prepiral o tem, kje bosta živela. Jennifer ima raje sončni Los Angeles, Justin pa raje živi v svojem stanovanju v Greenwich Villageu v New Yorku. Sam pravi, da težko prenaša površnost mesta Los Angeles, Jennifer pa ne mara turobnega vremena v New Yorku in pretirane gneče, ki je tam. Igralec je pogosto tudi v Montrealu, kjer snema. Poleg tega igralec ni prenesel, da je nenehno v sporu s sosedi, ki so se pritoževali zaradi oboževalcev in fotografov, ki so ju nenehno oblegali. Znano je, da je Justin preprost človek, ki se rad druži z navadnimi ljudmi. Med njegovimi prijatelji najdete natakarje iz bližnjega bistroja, pisatelje, umetnike, tetovatorje, skratka, različne profile ljudi. Z zvezdniki se skoraj ni družil. Njuno zvezo naj bi začela najedati tudi natolcevanja o Justinovih skokih čez plot in o konstantnem pisanju medijev o tem, da je Jennifer končno noseča. Kar se tiče varanja, ne vemo, noseča pa Jennifer zagotovo ni bila, otroka nista nikoli dobila.

Bosta z Bradom spet skupaj?

Bila sta sanjski par

Ko je v javnost prišla novica, da se je par razšel, pa so se seveda tisti hip pojavile govorice, da se je to zgodilo zato, ker Jennifer še vedno ni pozabila prvega moža, Brada Pitta (54 let). Zdaj sta namreč spet oba samska in marsikdo je prepričan, da bosta znova našla skupno pot. Nikoli ne reci nikoli, vsaj Brad si lahko to misli. Nekoč naj bi celo dejal, da je bila ločitev od Jennifer največja napaka, ki jo je naredil v življenju. Po ločitvi od Angeline naj bi obiskoval terapevta in prišel do dna številnim stvarem, ki jih je skrival v sebi. Neki njegov prijatelj pravi, da bi se, če bi imel drugo priložnost, zagotovo vrnil k prvi soprogi, o kateri je nekoč govoril, da je najbolj seksi ženska na svetu. Še ko sta bila skupaj, je bil Brad zelo romantičen, velikokrat jo je presenečal z izkazovanjem ljubezni. Na primer, na listke je napisal ljubim te in jih raztrosil po spalnici ... Nosil je tudi ogrlico z njenim imenom.

Spomnimo, da sta se Jennifer in Brad spoznala, ko je Brad prek svojega menedžerja organiziral zmenek. Jennifer je pozneje rekla, da so ji, ko jo je prvič poljubil, klecala kolena. Davnega leta 2002 je zanjo organiziral rojstnodnevno zabavo in pred vsemi prijatelji dejal, da ne ve, s čim si jo je zaslužil. Čeprav sta se Brad in Angelina razšla že leta 2005, je ona ostala v dobrih odnosih z njegovo mamo, s katero se redno sliši.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia