Hollywoodski zvezdniki v primežu odvisnosti

25. 2. 2018 | Vir: Lady
Deli
Hollywoodski zvezdniki v primežu odvisnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Vedno si predstavljamo, da je zvezdniško življenje ena sama sreča in veselje, a še zdaleč ni tako. To potrjujemo številni zvezdniki, ki uživajo alkohol ali droge, da bi lažje prenesli breme slave.

Priljubljeni igralec Zac Efron (30 let) se je pred štirimi leti prijavil na kliniko za odvajanje od alkohola. "To sem storil zato, ker sem ugotovil, da je pitje alkohola ušlo kontroli," je odkrito dejal Zac. Pravi, da je začel piti, ker je moral nenehno prenašati pisanje o svojem zasebnem življenju po časopisih. Lani je Zac blestel v filmu Obalna straža, kjer je zaigral skupaj z Dwaynom Johnsonom. Pravi, da je bilo na snemanju fantastično, le hoja v petah je bila zelo boleča.

Mlada pevka Selena Gomez (25 let) je končala na kliniki za odvajanje, kar je presenetilo vse. Čez čas je izjavila, da je morala tja, ker je bila čustveno preveč uničena, ko se je razšla z Justinom Bieberjem (23 let). Zdaj sta po nekaj letih spet par in menda zelo srečna. Skupaj naj bi celo hodila na terapije, da bi njun odnos le uspel. Sicer pa je lani Selena imela presaditev ledvice, ker je imela preveč težav z lupusom.

Hollywood v primežu odvisnosti

Le kdo bi si mislil, da je imel zvezda filmov o Harryju Potterju, Daniel Radcliffe (28 let), težave z alkoholom. A se je zgodilo prav to. Pred nekaj leti je priznal, da je bil na kliniki za odvajanje. K alkoholu pa se je zatekal, da bi bolj užival v življenju. "Moram priznati, da so bile moje težave s pijančevanjem celo hujše, kot so pisali po medijih. Med zdravljenjem sem se iz dneva v dan boril, da ne bi pil." Očitno je tudi zanj slava prišla mnogo prezgodaj, enako kot za veliko zvezdnikov, ki zaslovijo že kot otroci in se potem ne znajo spoprijemati z nenadno slavo in bogastvom.

Hollywood v primežu odvisnosti

Nekoč velika najstniška zvezda, danes propadla igralka Mischa Barton (32 let), se že dolgo bori z depresijo in alkoholom. Leta 2007 so jo prijeli pijano za volanom in takrat je postalo jasno, da ima veliko težavo. Šla je na odvajanje od alkohola. Pravi, da je šla pač na terapije in iz tega ni želela delati velikega pompa. Niti njeni prijatelji niso vedeli, da je bila v sanatoriju. Pozneje se je bolj ali manj borila z depresijami, leta 2012 pa je njen bivši fant ponujal ameriškim tabloidom slike Mische med seksom. Hotel je kar pol milijona dolarjev. Ona pravi, da sploh ni vedela, da jo snema.

Hollywood v primežu odvisnosti

Danes 38-letna Pink odkrito pove, da se je leta 2008 odpravila na kliniko za odvajanje, saj je uživala preveč alkohola. "Bala sem se, da bi vse skupaj ušlo izpod nadzora, in ugotovila sem, da mi brez pomoči ne bo uspelo," pravi pevka. Očitno je pomagalo, saj je njena kariera zacvetela. Lani je izdala svoj sedmi album z naslovom Beautiful Trauma. Poročena je z motoristom Careyjem Hartom (42 let), s katerim imata dva otroka.

Hollywood v primežu odvisnosti

Igralec Macaulay Culkin, zvezdnik filmov Sam doma, je do 10. leta dosegel že skoraj vse, slavo in neizmerno bogastvo. A to ga ni osrečevalo, bil je premlad. Ko pa se je pozneje še razšel z Milo Kunis, ga je to očitno tako čustveno prizadelo, da se je zatekel k mamilom in alkoholu. Postal je povsem neprepoznaven in skoraj je povsem propadel, a očitno se je zdaj izvlekel in celo pravi, da se vrača k igranju. Upajmo, da mu bo uspelo.

Hollywood v primežu odvisnosti

Foto: Profimedia