Hrvaška zvezdnica Nina Badrić je spet samska!

Hrvaška zvezdnica Nina Badrić je spet samska! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
30. 10. 2018

Po tem, ko se je zdelo, da je Nina našla srečo v ljubezni, je odjeknila novica, da je njenega razmerja konec.

Po enem letu zveze med hrvaško pevko in podjetnikom Tinom Bralom je ljubezni očitno konec, čeprav se je še to poletje zdelo, da je vse v najlepšem redu, poročajo hrvaški mediji. Tino je svojo izvoljenko spremljal po vseh nastopih na Jadranu, potem pa je očitno prišlo do preobrata.

Pred kratkim je Nina namreč na koncert v Zagrebu prišla brez njegovega spremstva, kar je sprožilo govorice o njunem razhodu - po njih sodeč so se težave pojavile konec poletja, ko je Nina sprejela delo v žiriji RTL-ovih "Zvezd." Šov se je snemal v Beogradu, redke proste trenutke pa je pevka preživljala v Zagrebu - v svojem stanovanju, ne pa pri svojem fantu.

Da nekaj ni v redu, je Nina dala vedeti z objavo na Instagramu. "Ne zapravljaj svojega časa. Če te nimajo radi, ne prosi za ljubezen. Če ti ne verjamejo, se ne opravičuj. Če sami odidejo, jih ne skušaj vrniti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☝🏻💙

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

No, zdaj pa je še potrdila prekinitev - za revijo Glorija je razkrila, da je snela prstan, sicer Tinovo darilo. A kljub ljubezenskemu neuspehu ima lepa Nina še vedno nasmeh na obrazu.