Hugh Grant - nekoč zakrknjeni samec je šel pred oltar

Hugh Grant - nekoč zakrknjeni samec je šel pred oltar (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
4. 6. 2018

Pa smo dočakali tudi to, da se je poročil Hugh Grant, ki je veljal za enega najbolj zakrknjenih neporočenih moških.

Britanski igralec Hugh Grant (57), ki je vedno veljal za velikega zapeljivca in moškega, ki se noče vezati, je podlegel. Svojo ljubezen je spoznal na neki zabavi v Londonu, ko mu je ta predlagala film. Gre za 39-letno Švedinjo Anno Eberstein, ki ji je uspelo to, kar nobeni drugi pred njo ni. Igralec je klonil in sledila je poroka.

Hugh je dolgo govoril, da očetovstvo ni zanj in da nikoli ne bo imel otrok. A se je tudi tu najedel zarečenega kruha. Z Anno imata namreč sina Johna Munga (5) in dveletno hčerko. Medtem ko je bil v zvezi z lepo Švedinjo, je igralec vmes dobil še tretjega otroka, sina Felixa, z receptorko Tinglan Hong. Z njo pa ima tudi šestletno hčerko Tabitho.

Hugh Grant: Nekoč zakrknjeni  samec gre pred oltar

Hugh je povsem spremenil mnenje in danes mladim parom svetuje, naj se čim prej poročijo, dokler še niso postali cinični in dokler se jim še ne zdi, da je zakon bolj slaba investicija. Nekoliko je Hughu tudi žal, da si z igralko Elizabeth Hurley, s katero je bil kar 13 let, ni nikoli ustvaril družine. To je bila tudi njegova najdaljša zveza doslej. Ima pa Hugh še en nasvet ali ga je vsaj imel, in sicer, da so skoki čez plot nekaj, kar za zakon ni tako slabo. No, sam je to nekajkrat poskusil, pa se ni najbolje obneslo. Mogoče je zdaj, ko ima toliko otrok in ni več rosno mlad, bolj umirjen. Je pa res, da se je tudi s svojo sedanjo izbranko vmes nekajkrat razšel, a očitno sta si le usojena in sta zdaj svojo zvezo okronala še s poroko.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia