Hugh Grant ni želel otrok, a zdaj pričakuje petega

Hugh Grant ni želel otrok, a zdaj pričakuje petega (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
22. 1. 2018

Igralec Hugh Grant se je očitno res najedel zarečenega kruha. Še pred leti je dejal, da si ne želi imeti otrok, zdaj pa pričakuje že petega.

Preden je pred šestimi leti dobil prvega otroka, je britanski igralec Hugh Grant (57) dejal, da očetovstvo res ni zanj. A se je to njegovo mnenje spremenilo okoli njegovega 50. leta. Danes pravi, da so mu otroci povsem spremenili življenje in da vsakomur priporoča, da si ustvari čim večjo družino.

Otroka pričakuje s svojim dekletom, 35-letno švedsko producentko Anno Eberstein. Skupaj sta že od leta 2011, vmes sta se sicer nekajkrat skregala, a očitno sta vedno zgladila odnos. Imata že petletnega sina Johna Munga in dveletno hčerko. Medtem ko je bil v zvezi z lepo Švedinjo, je igralec vmes dobil še tretjega otroka, sina Felixa, z receptorko Tinglan Hong. Z njo pa ima tudi šestletno hčerko Tabitho.

O tem, da je Anna ponovno noseča, so začeli ugibati, ko sta se pred kratkim pojavila v Los Angelesu. Veselo novico pa je potrdila kar producentkina mama, ki je ponosna, da bo dobila še enega vnuka ali vnukinjo.

Ni želel otrok, zdaj pričakuje petega

Danes Hugh mladim parom svetuje, naj se čim prej poročijo, dokler še niso postali cinični in dokler se jim še ne zdi, da je zakon bolj slaba investicija. Očitno mu je tudi žal, da si z igralko Elizabeth Hurley, s katero je bil kar 13 let, ni nikoli ustvaril družine. Sedanje dekle je spoznal na neki zabavi v Londonu, ko je pristopila k njemu in mu predlagala neko idejo za film. Iskrice so preskočile in zdaj pričakujeta tretjega otroka. Ima pa Hugh še en nasvet ali ga je vsaj imel, in sicer, da so skoki čez plot nekaj, kar za zakon ni tako slabo. No, sam je to nekajkrat poskusil, pa se ni najbolje obneslo. Mogoče je zdaj, ko ima toliko otrok in ni več rosno mlad, bolj umirjen.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia