Hugh Hefner: Pobegla nevesta se je vrnila

Crystal Herris (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
15. 6. 2012

Čeprav ga je zapustila le pet dni pred poroko in ga s tem hudo ponižala, se je bujna blondinka Crystal Harris vrnila v objem kar 60 let starejšega Hugha Hefnerja, razvpitega lastnika Playboya.

Zdi se, da se je njegovemu šarmu (ali pa denarju) težko upreti. Crystal Harris, nekdanja punca Hugha Hefnerja, je potrdila, da sta z očetom Playboya ponovno skupaj, in to leto dni po tem, ko ga je zapustila. Predstavnik novega starega parčka je izjavil, da v njunem razmerju cvetijo rožice.

"Zelo sta srečna in vse je kot v dobrih starih časih," je rekel za Radar in dodal: "Kot se nikoli ne bi razšla." Tudi Crystal je na Twitterju takoj objavila informacijo, da je ponovno s Hefnerjem: "Da, spet sem njegova prva punca in zelo sva srečna. Upam, da bo to razčistilo vse nesporazume."

Shera ji je prepustila mesto

Naj spomnimo, da je lani svetlolasa lepotica zlomila srce založniškemu mogotcu, saj je razmerje prekinila samo pet dni pred poroko. Toda 86-letni lastnik Playboya ima očitno dovolj veliko srce, da je 60 let mlajši blondinki dovolil, da se vrne v njegov slavni dvorec in v njegovo naročje. To je seveda storil po tem, ko je Crystal stopila v stik z njim in ga prosila, naj ji pusti, da se vrne.

Dobro obveščeni vir je razkril, da se je po njeni vrnitvi Hughova dosedanja glavna in prva punca Shera Bechard nemudoma odselila in ji prepustila svoje mesto. Obnovljeno razmerje ni šokiralo le medijev, ampak tudi ljudi, ki so Hughu blizu, a Crystal pojasnjuje, da je preprosto ugotovila, da odpoved poroke ni bil pravi korak.

Zaročni prstan je prodala

Nenavaden parček se je po razpadu razmerja prvič srečal februarja, ko se je Harrisova brez njegovega soglasja pojavila na zabavi v njegovem dvorcu. Viri so takrat poročali, da je bilo njuno srečanje sicer prijateljsko, a kratko. Ne smemo pa pozabiti, da sta bila takrat tako in tako prisiljena ostati v stikih, ker sta bila bitko za skrbništvo nad skupnim psom Charliejem.

"Oba imava rada tega ščeneta," je Hefner pojasnil za revijo People in dodal: "Rekel sem ji, da lahko – če želi ona obdržati prstan in bentleyja – ščeneta obdržim jaz. Upam, da bova to zadevo rešila." Hugh se je izkazal kot mož beseda, saj je držal obljubo in ji pustil, da je obdržala dragoceni avto in 64 tisoč evrov vreden prstan s 3,39-karatnim diamantom, s katerim jo je zaprosil.

Toda Crystal, ki ima rada dež in hitre avtomobile, je po tem, ko ga je zapustila, očitno potrebovala denar, saj se je odločila, da bo prstan prodala. Neznani kupec ga je na dražbi kupil za 'le' 27 tisoč evrov.

Umiral od žalosti

Ko je lani v javnost udarila novica, da je Crystal le pet dni pred poroko pobrala svoje stvari iz Playboyevega dvorca in zapustila zaročenca, so se kmalu sprožile govorice, da ima mladega ljubimca, kar je njen predstavnik zanikal, Hefnerjev predstavnik pa je potrdil, da gre za sporazumni konec razmerja.

Oče Playboya je takoj obnovil svoj status na Twitterju, kjer je zelo aktiven, in napisal: "Ker v soboto ne bo poroke, bo ta dan projekcija filma Pobegla nevesta, ki se zdi prikladen." Kljub razpadu razmerja je torej ohranil smisel za humor, a očitno ga je Crystal, ki naj bi ga zapustila zato, ker ni bila zadovoljna z vsoto denarja, ki ji ga je dajal, s svojim dejanjem vendarle prizadela.

"Umrl bo od žalosti," je izjavil njegov prijatelj in dodal: "Zelo ima rad Crystal in hotel se je končno poročiti z ljubeznijo svojega življenja." Za poroko, na katero je bilo povabljenih več kot 300 svatov, je bilo vse pripravljeno. Crystal je izbrala rožnato poročno obleko slovite znamke Romona Keveza, cvetlični aranžmaji so se ujemali z obleko, za goste pa so bili že pripravljeni razkošni obroki, vključno z jagodno torto. "Ni se varčevalo, saj hoče Hef Crystal privoščiti sanjsko poroko," je pred koncem razmerja izjavil njegov predstavnik.

Javno pranje umazanega perila

Prav gotovo pa ni bil več tako zelo žalosten, ko je Crystal v intervjuju v oddaji Howarda Sterna izjavila, da seks z njim traja le dve sekundi in da je ne vzburja.

Plejboj je takoj javno reagiral na njene izjave. "Crystal je dala nori intervju Howardu Sternu, ki ni imel ravno veliko zveze z resničnostjo. Poskuša s tem narediti vtis na novega fanta? Seks s Crystal je bil dober ravno toliko, da sem jo obdržal še dve noči. Lagala je tudi glede podrobnosti najine zveze, a ne vem, zakaj. Ko sem izjavil, da sem se izognil naboju, ko me je zapustila pred poroko, nisem mislil, da je nisem imel nikoli rad. Hotel sem reči, da sem resnično dojel, da me ona ne mara ..." je Hugh napisal na Twitterju in dodal: "Crystal se mi smili. Videti je izgubljena. Prepričala me je, da me obožuje, in to je bila njena prva laž."

Čeprav je bil dvakrat poročen in že desetletja živi z več ženskami, je na stara leta vendarle priznal tudi napake, ki jih je delal v preteklosti. "Res je, da se kot frajer, znan kot prvi ameriški zapeljivec, že več let poskušam ustaliti, a preprosto izbiram napačne ženske. Ko sem bil s Holly Madison, sem bil še poročen z bivšo ženo in se nisem nameraval ponovno oženiti. Nenaden konec zveze s Holly mi je pomračil um, pri Crystal Harris pa sem sprejel povsem napačne odločitve," je izjavil Hugh, ki pa se je očitno odločil, da je ena od teh napačnih žensk vendarle prava zanj ...