Hugh Jackman: Točil solze pred kamero

Jackman se z mamo videva trikrat ali štirikrat letno in ji je oprostil, da je zapustila svojo družino, ko je bil star komaj osem let..     (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
30. 12. 2012

 »Moj oče je stena, moja glavna opora v življenju, od njega sem se naučil vse o vdanosti, zaupanju in dobroti,« je izjavil 44-letni igralec Hugh Jackman v oddaji 60 Minutes na CBS.

Hugha je mama Grace Watson zapustila, ko je bil star komaj osem let. Iz Avstralije je odšla v Anglijo, svojih pet otrok je o tem obvestila prek telegrama, pozneje pa je razkrila, da se bori proti depresiji.

Ko je zvezdnik govoril o težkem otroštvu, se je razjokal pred kamero. »Preden sem odšel v šolo, mi je rekla zbogom, ko sem se vrnil domov, pa je ni bilo več. Prepričan sem, da tudi sama ni mislila, da odhaja za vedno, ko je tistega jutra odšla,« je rekel igralec, ki je mamo videval približno enkrat letno.

Povedal je, da jih je mama sicer zapustila, a je vedel, da bo imel ob sebi vedno odgovornega očeta, ki se bo potrudil, da bodo imeli čim lepše življenje in da se ne bodo počutili slabo. Chris Jackman je tako povsem sam vzgojil tri sinove in dve hčerki, ki jim je omogočil šolanje v zasebni šoli.

Poleg tega je Hugh vedel, da ga ima mama rada, čeprav je zapustila družino: »Nisem verjel, da je odšla za vedno. Do 13. leta sem bil prepričan, da se bo vrnila in da bomo ponovno srečni skupaj.«