Igor slavil, Severina pa se ni oglasila: Kaj se dogaja z njunim zakonom?

Igor slavil, Severina pa se ni oglasila: Kaj se dogaja z njunim zakonom? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
9. 10. 2020

Pred kratkim je Severinin tast praznoval rojstni dan, a hrvaške zvezdnice očitno ni bilo zraven.

Severina je povsem zanemarila rojstni dan Dragana Kojića Kebe, ki mu je v minulih letih namenjala številne lepe zapise na Instagramu ob njegovem življenjskem jubileju, poročajo hrvaški mediji, ki se hkrati sprašujejo, kaj se dogaja v njenem zakonu.

Njen tast je namreč praznoval okrogli, 60. rojstni dan, kar je vsekakor priložnost za družinsko praznovanje, a postavna pevka se ob tej priložnosti ni oglasila. Na Instagramu je objavila le svojo fotografijo v kratkih hlačah in besedilo pesmi skupine Parni valjak s pomenljivim naslovom "U ljubav vjerujem."

Oboževalci so se odzvali s številnimi komplimenti na račun njenega sijajnega videza, verjetno pa se je marsikdo spraševal, zakaj v zadnjem času ni ob njej njenega soproga. Pred kratkim so tamkajšnji mediji poročali, da se z Igorjem nista videla skorajda pol leta, saj je ona na relaciji Zagreb - Split, on pa je v Beogradu.

No, ker Severina velja za odkrito osebo, bo brez dvoma sama prej ali slej naredila konec takim in drugačnim ugibanjem, in to takrat, ko se bo odločila za to. Do tačas pa javnosti ostanejo zgolj in samo - ugibanja.

Priporočamo