Igralci, ki jim je osebna higiena španska vas

11. 11. 2018 | Vir: Lady
Deli
Igralci, ki jim je osebna higiena španska vas (foto: Profimedia)
Profimedia

Vedno mislimo, da so vsi zvezdniki lepi in dišeči. Nekateri seveda niso taki, saj se bodisi ne prhajo, ne uporabljajo dezodorantov ali pa jim neznosno smrdi iz ust …

Eden najlepših igralcev Hollywooda Brad Pitt (54 let), za katerim vzdihujejo ženske po vsem svetu, ima skrivnost. In to smrdljivo. Menda se med snemanji filmov zelo nerad prha. No, tudi ko jih ne snema, naj ne bi bil najbolj čist. Pod pazduho pa se 'umije' samo z vlažnimi robčki. Pravi, da je tako zaposlen, da se preprosto nima časa prhati.

Nesmrtna ikona lepote, igralka Marilyn Monroe, je sicer bila najlepša ženska na svetu, ki pa ni imela najboljših higienskih navad. Clark Gable, igralec, ki je bil obseden s čistočo, je dejal, da je Marilyn nenehno huronsko prdela. Poleg tega se je tako zelo sovražila kopati, da je bil igralec zelo nervozen, ko je moral igrati z njo.

Igralec Russell Crowe (54 let) vedno igra robustne like in mogoče je zaradi tega tudi malce sprt s higieno. Baje ne mara uporabljati šamponov, gelov za prhanje in dezodorantov. In da je vse skupaj še bolj grozno, naj se med snemanji sploh ne bi prhal, da bi bil bolj avtentičen. Žal naj se ne bi umival niti, ko ne snema ...

Igralec Matthew McConaughey (48 let) že 20 let ne uporablja ne dezodoranta ne kolonjske vode. Pravi, da so mu vse ženske z mamo vred dejale, da je naravni vonj moškega tisti, ki šteje. In tega se očitno drži. Kaj o tem menijo njegova žena in njegove soigralke, pa še ne vemo.

Priznani igralec Johnny Depp (55 let) ni ravno znan po svoji osebni higieni. Zdi se mu, da kopanje ni nekaj, kar bi bilo osnovnega pomena. Poleg tega ima še slab zadah, pa čeprav ne kadi več. Angelina Jolie (43 let) je dejala, da si je med snemanjem skupnih scen v usta basal mentolove bombone.

Menda se odlično poljublja, tako vsaj pravijo številne soigralke Zaca Efrona (31 let). Se je pa vmes našla ena, ki pravi, da poljubljanje z njim ni bilo najbolj prijetno. Preden sta snemala vročo sceno, je namreč pojedel sendvič s tunino in njegov zadah je bil temu primerno zelo slab.

Nikoli ne bi pomislili, da ima ena najbolje plačanih igralk na svetu, Jennifer Aniston (49 let), obupen zadah iz ust. Njen soigralec Jason Bateman (49 let) je celo ustavil snemanje sredi poljubljanja v filmu Zamenjava, da bi si lahko umila zobe in dala v usta mentolov bombon. Tudi Alec Baldwin (60 let) je dejal, da ima Jennifer hudo slab zadah, ki smrdi po kavi.

Britanski igralec Hugh Grant (58 let) se ne more pohvaliti s prijetnim ustnim zadahom. Na podelitvi oskarjev se je veliko njegovih kolegov menda umikalo pred njim. Nekateri pa so mu celo naravnost rekli, naj nekaj stori, ker mu iz ust tako grozno smrdi, da se voha po vsem prostoru.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk