Kdo je igralec, za katerega napovedujejo, da bo bodoči James Bond? Ima 23 let starejšo ženo in je očaral Armanija ...

10. 2. 2024
Deli
Kdo je igralec, za katerega napovedujejo, da bo bodoči James Bond? Ima 23 let starejšo ženo in je očaral Armanija ... (foto: Arhiv proizvajalca)
Arhiv proizvajalca

Aaron Taylor-Johnson je trenutno eden najbolj vročih igralcev, ki prihaja iz velike Britanije. Nekateri celo špekulirajo, da bi znal postati novi James Bond …

Očitno je njegova karizma prepričala tudi znanega modnega oblikovalca Giorgia Armanija, ki si je prav Aarona Taylor-Johnsona omislil za novega ambasadorja kultne dišave Acqua Di Giò. Parfum so opisali tako, kot bi opisovali igralca samega. Uteleša namreč razumevanje moškosti, ki je hkrati svoboden, občutljiv in pustolovski. Vse to so značilnosti, ki jih Aaron izraža s svojo prisotnostjo in telesnostjo.  

Iz filma Kraven the Hunter.

Iz filma Kraven the Hunter.

Profimedia

"To ravnovesje duha in telesa me je prepričalo, da je on prava oseba za predstavljanje dišave. Aaron ima intenzivnost in lepoto, ki sta hkrati samozavedni in simbol današnjega časa," je dejal Giorgio Armani. Sam igralec pa si šteje v veliko čast, da ga je Armani izbral. "Njegov ustvarjalni genij, njegova brezčasna prefinjenost in brezhiben okus so le nekatere od neštetih odlik Giorgia Armanija. Počutim se počaščeno da sem bil izbran za zastopanje njegove ikonične dišave kot njen novi ambasador blagovne znamke. Pravzaprav sem že dolgo njen oboževalec zaradi čistosti in nepopisne svežine," dodaja Aaron Taylor-Johnson. 

Aaron Taylor-Johnson  s soprogo Sam.

Aaron Taylor-Johnson s soprogo Sam.

Profimedia

 Aaron Taylor-Johnson je igralec, katerega talent je večplasten. Njegova afiniteta do njegove umetnosti izžareva od znotraj; v vsaki edinstveni vlogi, ki jo je utelesil, je njegova magnetna prisotnost očarala občinstvo po vsem svetu.          

PREBERITE ŠE:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan