Igralec na facebooku objavil žalno posvetilo za mamo

Robert Downey Jr. se je z žalnim posvetilom obrnil k svojim oboževalcem (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2014

Robert Downey Jr. je na svoji facebook strani spisal čudovito posvetilo svoji mami. 

Nedavno tega je hollywoodski igralec Robert Downey Jr. sporočil, da je umrla njegova mama Elsie Ann Downey. Odločil se je, da se s poslovilnim nagovorom obrne kar na svojo facebook stran, kjer je objavil obširno žalno posvetilo za svojo mamo, da celemu svetu pove, koliko mu je pomenila in da mu je pomagala prestati njegova najbolj temna obdobja. Spomnimo, Robert Downey Jr. se je dlje časa boril z odvisnostjo od alkohola in drog. Iz te bitke je, predvsem s pomočjo svoje družine, zmagoslavno izstopil julija 2003.

Poleg opisa njunih ključnih skupnih trenutkov in razkritij, da Elise Ann Downey morda ni bila popolna mama, ampak druge ne bi nikoli želel imeti, Robert Downey Jr. zapiše:

"Moje ambicije, vzdržljivost, zvestoba, veličastnost, občasna pasivna agresija in moja vera ... vse to je ona. In ne bi želel, da bi bilo kakorkoli drugače." Na koncu doda: "Če imate mamo, ki ni popolna, prosim, pokličite jo in ji povejte, da jo imate vseeno radi ..."

Tule pa celotna objava na facebook strani, ki ima že skoraj po milijona všečkov:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri