Igralka Helena Bonham Carter je dala vojvodinji Meghan Markle zlata vreden nasvet

Igralka Helena Bonham Carter je dala vojvodinji Meghan Markle zlata vreden nasvet (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2019

Helena Bonham Carter svetovala Meghan Markle: prezri medije.

V priljubljeni seriji The Crown igralka upodablja princeso Margaret v tretji sezoni. Igralka je komentirala negativno pozornost, ki jo mediji namenjajo Meghan Markle.

"Za medijsko pozornost se ne menim in želim si, da se tudi Meghan ne bi bilo potrebno. Menim, da ji mediji namenjajo preveč pozornosti. Resnično preveč. Zaradi tega verjamem, da je Meghan težko ignorirati vse, kar mediji objavijo o njej, toda sporočila bi ji, da ko postaneš znan v javnosti, se moraš s pozornostjo preprosto sprijazniti. Najbolj pomembna ali uporabna stvar, ki mi jo je nekdo rekel, je bila, da svoje samozavesti ne smem položiti v roke tujcev."

Igralka (53) je priznala tudi, da je po nekaj pijačah pred časom vprašala princa Williama, če bi bil boter njeni hčeri. Helena je enkrat že razkrila, da je pogum zbrala, ko je spoznala Williama in takratno punco Kate na dopustovanju na karbiskem otoku Mustique.

Sedaj pa je povedala še: "Nisem bila tako zelo pijana in princ tudi ni bil čisto trezen. Ne na slab način, vendar je bil zelo vesel. Stvar je bila v tem, da sem pri prvem otroku vse prijatelje prosila, da postanejo sinovi botri in tako ima Billy 11 botrov. Zato sem pomislila, da se hčerki Nell lahko oddolžim tako, da če njen boter postane sam princ se bo ona lahko hvalila s tem, ko se bo njen brat hvalil, da ima 11 botrov. Menim, da sem se ji tako res odkupila."

Povedala je tudi, da v vlogi kraljičine sestre zelo uživa in da jo je zelo zanimivo igrati.

Priporočamo