Igralka Olivia Newton-John spregovorila o težki bitki z rakom

Igralka Olivia Newton-John spregovorila o težki bitki z rakom (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2018

Igralka Olivia Newton-John se znova bori s težko boleznijo, ki jo je do zdaj že dvakrat premagala.

Zvezda filma Briljantina Olivia Newton-John se je z rakom prvič soočila že leta 1992, nato pa še leta 2013, zdaj se je ta zahrbtna bolezen znova pojavila v njenem življenju.

Sprva je pomislila, da svoje tretje bitke z rakom ne bi delila z javnostjo, nato pa se je vseeno odločila, da bo v velikem intervjuju, ki ga je imela nedavno, vse delila z gledalci.

Zdravniki so ugotovili, da se ji je rak dojke razširil na hrbet, igralka pa se je zdaj po pomoč zatekla k alternativni medicini. Ves čas uživa naravna zdravila, iz prehrane je izločila ves sladkor, občasno pa uživa tudi marihuano, da bi si nekoliko olajšala bolečine.

Njen soprog, John Easterling, je na njunem posestvu v Santa Barbari začel gojiti marihuano, da bi jo imela njegova soproga ves čas na dosegu rok.

Olivia je razkrila, da ne objokuje, ker se ji je še tretjič pojavil rak, večino časa tako piše hvaležnostni dnevnik in se opominja, kako zelo srečna ženska je v resnici. "Veliko ljudi doživlja precej težje stvari, precej težje stvari od mene," je dejala in dodala, da živi na čudovitem koncu sveta, ima čudovitega soproga in je obkrožena z domačimi ljubljenci, ki jih naravnost obožuje.

"Nimam se kaj pritoževati. Nisem zaskrbljena zaradi raka in verjamem, da bom premagala bolezen. To je moj cilj," je še dejala igralka.