Igralka Reese Witherspoon razkrila, kakšna je v resnici Kate Middleton

Igralka Reese Witherspoon razkrila, kakšna je v resnici Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2018

Hollywoodska igralka Reese Witherspoon je imela pred časom priložnost spoznati vojvodinjo Kate Middleton, ki jo je izjemno navdušila.

Ameriška igralka Reese Witherspoon se še dan danes rada spominja obiska princa Williama in Kate Middleton v Los Angelesu. V tistem času ni bila ravno velika oboževalka kraljeve družine, a se je izkazala za dobro gostiteljico. 

Na dan obiska je vstala že ob štirih zjutraj, da bi se uspela kar najbolje pripraviti. "Tisti, ki me poznajo vedo, da sem jutranji tip človeka, a četrta ura zjutraj je tudi zame zelo zgodna," je dejala za Daily Mail, ki je priznala, da je bilo prav posebno doživetje spoznati Kate Middleton.

"Kate je čudovita, elegantna, topla in zelo preprosta oseba, ves čas se je šalila z nami in bila sem povsem brez besed. Če boste pogledali moje fotografije s Kate Middleton boste videli, da sem bila povsem očarana nad njo," je bila odkrita.

"Kate je resnično tako zelo posebna in veličastna. Zelo je sočutna, družbeno odgovorna in marljiva oseba. Bila je zelo prijateljsko razpoloženo in to mi je bilo zares všeč. Občudujem jo, da je sprejela takšno vlogo v življenju, saj je ta vloga povsem spremenila njeno življenje. Ko je postala vojvodinja, je sprejela številne kraljeve dolžnosti in to se mi zdi izjemno pogumno dejanje," je zaključila Reese in dodala, da bi se z veseljem znova srečala z vojvodinjo.

Priporočamo