Igralka Renee Zellweger o temačnih časih svojega življenja

Igralka Renee Zellweger o temačnih časih svojega življenja (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2019

Priljubljena igralka, ki se je dobro spomnimo po vlogi Bridget Jones, je v iskrenem intervjuju razkrila, da jo je slabo psihično stanje prisililo, da si vzame oddih od igranja.

Dobitnica oskarja, zdaj 50-letna Renee Zellweger se je za nekaj časa morala posloviti od žarometov in rdečih preprog, razlog za to pa je bilo njeno slabo psihično stanje. To obdobje je trajalo kar šest dolgih let, v tem času pa se je povsem odmaknila od igralske kariere.

Za revijo Red Magazine je dejala, da je v tistem obdobju upoštevala nekaj slabih nasvetov in sprejela slabe odločitve. "Bila sem neskončno žalostna," zdaj pravi igralka. Zdaj na to obdobje ne gleda kot na izgubo, saj se je veliko naučila - predvsem o vedenjskih obrazcih in njihovih posledicah. Pravi še, da v tistem času ni bila zadovoljna s sabo.

Pred nekaj leti se je Renee spet vrnila pred kamere in odigrala lik igralke Judy Garland. Slednji so med snemanjem Čarovnika iz Oza dajali tablete, da bi ostala budna in živahna, posledica tega pa je bila odvisnost, ki se je ni mogla znebiti celo življenje. Ob tem se je Reene spomnila na usodo Amy Winehouse in dejala: "Ne neham se spraševati: Zakaj?"

.