Igralka Selma Blair je razkrila, da je hudo bolna

Igralka Selma Blair je razkrila, da je hudo bolna (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2018

"Vrsto let sem imela simptome, a nisem jih jemala resno, vse dokler nisem padla pred prijateljem, ki me je prisilil, da grem k zdravniku. Mislila sem, da gre za vkleščeni živec," je dejala igralka.

46-letna ameriška igralka Selma Blair je razkrila, da je zbolela za multiplo sklerozo, ki so ji jo diagnosticirali že avgusta.

"Invalidka sem. Včasih padem. Stvari mi padajo iz rok. Moj spomin je meglen, moja leva stran pa potrebuje navodila pokvarjenega GPS-a za smer gibanja. Imam multuplo sklerozo." Razkrila je, da ji je bolezen diagnosticiral nevrolog Jason Berkley, brat igralke Elizabeth Berkley.

Selma Blair

"Za to neozdravljivo boleznijo verjetno boleham najmanj 15 let," je še dodala in rekla, da se je vse začelo z bolečinami v vratu. Veliko podporo ji daje kostumografinja Alisa Swanson, sicer oblikovalka oblačil, ki jih bo igralka nosila v Netflixovi seriji "Another Life." Igralka je še razkrila, da se simptomi slabšajo, ampak daje vse od sebe, da bi živela s polnimi pljuči.

"Vedno se mi spi, to je eden od simptomov. Rada bi spala, a ne spim, saj hočem živeti polno življenje. Hočem se igrati s sinom, se sprehajati po ulici in jezditi konje," je še dejala Selma Blair.

Priporočamo