Ima Charlize Theron najlepše noge v Hollywoodu?

Ima Charlize Theron najlepše noge v Hollywoodu? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2018

Hollywoodska igralka Charlize Theron je znana po svojih dolgih in lepih nogah. Mnogi pa so prepričani, da ima pri svojih 42 letih še vedno najlepše noge v Hollywoodu.

Kljub temu, da se je Charlize Theron zaradi svoje zadnje vloge v filmu Tully zredila za 23 kilogramov, je njena postava danes spet popolna, njene noge pa verjetno najlepše v Hollywodu.

Ko se je nedavno pojavila na promociji filma, so bile njene noge v središču pozornosti. Nihče ni utegnil niti pomisliti, da se je morala za vlogo tako zelo zrediti, saj je Charlize Theron uspela priti nazaj v vrhunsko formo in je danes videti bolje kot kdajkoli prej.

Še več, številni so celo prepričani, da ima igralka najlepše noge v Hollywoodu. A za takšno postavo se je morala igralka po koncu snemanja filma pošteno potruditi. V telovadnici je preživela vsako prosto minuto, včasih pa je trenirala tudi po trikrat na dan. Ves trud je zdaj poplačan, saj je videti naravnost osupljivo, njene noge pa so takšne, da bi jih brez težav lahko primerjali z nogami vrhunskih manekenk.