Ima Melania Trump zares dvojnico, ki jo nadomešča, ko ji ni do tega, da bi spremljala Donalda Trumpa?

Ima Melania Trump zares dvojnico, ki jo nadomešča, ko ji ni do tega, da bi spremljala Donalda Trumpa? (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2018

Ugibanja o tem, da naj bi imela prva dama ZDA, Melania Trump, dvojnico so se pojavila že pred časom, zdaj pa so znova oživela.

Prva dama ZDA Melania Trump je nedavno s soprogom, ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom, obiskala Ohio, na družbenih omrežjih pa so se hitro začela širiti ugibanja, da to pravzaprav ni bila Melania temveč njena dvojnica. Na dan je znova prišla teorija, da Melania uporabi dvojnico, ko ji ni do tega, da bi z Donaldom odšla na kakšnega od protokolarnih dogodkov.

Čez dan je bila Melania oblečena v belo obleko in črno skrajco z belimi pikami, na Twitterju pa so se številni hitro razpisali, da naj bi bili v Ohiu dve Melanii. Prva je bila tista, ki je prišla iz letala, kasneje pa prišla druga Melania, ki je ob predsedniku hodila tekom protokolarnih obveznosti.

"Njuna barva las se razlikuje, tudi prečke nimata na istem mestu. Nimata iste srajce, tudi ovratnik na kostimu je drugačen. Njuna sončna očala niso enaka. Melania, ki je prišla iz aviona, je približno 10 kilogramov težja od tiste, ki je bila kasneje ob predsedniku," so hiteli ugotavljati na Twitterju.

Prve govorice, da ima Melania dvojnico so se pojavile že pred meseci. Prva ugibanja pa so se pojavila, ko naj bi se dvojnica Melanie Trump pojavila ob predsedniku na vrtu Bele hiše, ko je predsednik govoril o dogovoru z Iranom, Melania pa je ob njem ves čas molče stala, polovico njenega obraza pa so prekrivala sončna očala. O tem, kakšna je prava resnica, mediji lahko za zdaj le ugibajo.

Priporočamo