Indira Levak ima na Verono najlepše spomine

Indira je v areni preizkusila akustiko in zapela nekaj Colonijinih hitov. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
28. 2. 2017

Pevka Indira Levak že vrsto let ustvarja v skupini Colonia z Borisom Đurđevićem. V tem času so objavili 12 albumov in konec lanskega leta proslavili 20 let delovanja. Po novem letu pa si je pevka privoščila nekaj dni oddiha, ki ga je z možem Mirom preživela v Veroni.

Letošnje leto se je za pevko Indiro Levak začelo delavno. Trenutno je že v studiu, kjer pripravlja pesmi za Colonijin kompilacijski album. Kljub vsemu pa si je vzela nekaj dni oddiha, ki jih je preživela z možem Miroslavom. Odpravila sta se v čudovito Verono, s katero ju povezujejo številni lepi spomini. "V tem čudovitem italijanskem biseru sva proslavila prvo obletnico zakona in vedno znova se rada vračava. V Veroni obiščeva Julijino hišo, kjer naju navdihne posebna energija tega kraja. Predvsem se čuti izpopolnjena energija vseh parov, ki dajo ključavnico na slavni zid ljubezni," nam je zaupala Indira.

Indira in Miroslav pa sta mesto obiskala še zaradi nečesa. Ker sta imela velika ljubitelja hitrosti in adrenalina, sta se namreč odločila, da gresta še na sejem Moto Bike Expo, ki je eden od največjih v Evropi. "Miro me vedno spremlja na mojih snemanjih, nastopih, koncertih ali poslovnih sestankih, ker mi je tako lažje, in všeč mi je, če sva skupaj," pove Indira. "Zdaj sem ga jaz spremljala med ogledom 'moških igrač v motorističnih nebesih'. (smeh) Seveda mi ni bilo težko," še v smehu doda pevka. "Z največjim veseljem sem si ogledala nove modele motorjev. Miro ima v garaži že dva in zelo rada sva na motorju." Zakonca pa uživata tudi, ko se zapeljeta do obale, pa četudi samo na kavo ob morju.

Indira je s svojim Mirom uživala v Veroni, odkrivala nova mesta, ki jih še nista raziskala, in obiskovala italijanske restavracije. Ogledala sta si tudi znamenito areno, kjer so danes številni koncerti. Indira je tam preizkusila tudi akustiko zvoka in zapela nekaj Colonijinih hitov - tudi zato, ker se je po vrnitvi domov zaprla v zagrebški studio, kjer z Borisom pripravljata kompilacijski akustični album s 15 najboljšimi Colonijinimi hiti v novi preobleki. Ta naj bi bil končan do pomladi.

Napisala MIMA
Fotografije Osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story08/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 08/2017

Story 08/2017, od 16. 02. 2017